Witam, mój telefon odmawia posłuszeństwa i dlatego szukam nowego, oferta Xiaomi wydaje sie kusząca, jako że chcę telefon porządny i niedrogi.
Ciężko cokolwiek wybrać dlatego proszę o pomoc, zależy mi na:
-2/3gb ramu (jeśli uważacie że warto dopłacić za 3gb to napiszcie)
-bardzo dobrym gps do endomondo
-wytrzymałości materiałowej
-jakości obrazu
-dual sim
Podsumowując chodzi o telefon który chodzi płynnie (nie musi być demonem szybkości, z gierek korzystam bardzo sporadycznie, głownie fb, endomondo, whatsapp), ma bardzo ładny obraz, jak najlepszej jakości gps i ładne kolorowe obudowy Koszt jaki akceptuje to 900zł, oczywiście miło byłoby mniej.
W teorii chyba chciałabym redmi note 3 pro, ale jako że w życiu nie widziałam żadnego modelu tej firmy to pytam fachowców
Dodatkowo czy mogłby ktoś krótko wyjaśnić kwestie tego gdzie najlepiej zakupić i czy ew. naprawy da się załatwiać w miarę sprawnie?
Pytanie
martula88
Witam, mój telefon odmawia posłuszeństwa i dlatego szukam nowego, oferta Xiaomi wydaje sie kusząca, jako że chcę telefon porządny i niedrogi.
Ciężko cokolwiek wybrać dlatego proszę o pomoc, zależy mi na:
-2/3gb ramu (jeśli uważacie że warto dopłacić za 3gb to napiszcie)
-bardzo dobrym gps do endomondo
-wytrzymałości materiałowej
-jakości obrazu
-dual sim
Podsumowując chodzi o telefon który chodzi płynnie (nie musi być demonem szybkości, z gierek korzystam bardzo sporadycznie, głownie fb, endomondo, whatsapp), ma bardzo ładny obraz, jak najlepszej jakości gps i ładne kolorowe obudowy
Koszt jaki akceptuje to 900zł, oczywiście miło byłoby mniej.
W teorii chyba chciałabym redmi note 3 pro, ale jako że w życiu nie widziałam żadnego modelu tej firmy to pytam fachowców
Dodatkowo czy mogłby ktoś krótko wyjaśnić kwestie tego gdzie najlepiej zakupić i czy ew. naprawy da się załatwiać w miarę sprawnie?
Pozdrawiam Marta
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi