Rafał Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Cześć, Kuzyn zakupil Redmi 3s ale nie wszystko jest po polsku(brak polskich znaków n aklawiaturze)... Pomoze ktos co mam zrobic... :))
Rafał Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 cos jeszcze masz do dodania? jak nie chcesz pomoc to po piszesz, nie czaje takich ludzi...
cukru Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Masz syfiasty ROM, instrukcję jak wgrać Globala lub Xiaomi.eu znajdziesz we wspomnianym wyżej Kompendium wiedzy.
tpawel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 cos jeszcze masz do dodania? jak nie chcesz pomoc to po piszesz, nie czaje takich ludzi... Ja nie czaje takich ludzi którzy chcą mieć wszystko na tacy podane, a na próbę zwrócenia uwagi i pokierowania we właściwym miejsce odpowiadają agresją. Trochę pokory. Gdybyś zadał sensowne pytanie,miałbyś odp w ciągu kilku minut. A pytasz o rzeczy, które są mega szczegółowo wyjaśnione kilka tematów wyżej
ahr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 2 godziny temu, tpawel napisał: Ja nie czaje takich ludzi którzy chcą mieć wszystko na tacy podane, a na próbę zwrócenia uwagi i pokierowania we właściwym miejsce odpowiadają agresją. Ja to określam syndromem ofiary reformy edukacji. A w skrócie niedorozwojem gimnazjalnym. 3
cukru Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi