Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie czy cena do stycznia spadnie - wiadomo teraz zbliżają się święta i ceny u nas i zapewne w Chinach poszły w górę , a jeszcze wzrosną przeda samymi świętami , nie wiem jak jest u nich na stronie , orientuje się ktoś czy są obniżki poświąteczne , czy warto poczekać ten miesiąc ?

Opublikowano

Sam jestem ciekaw jaki wpływ na cenę będą miały święta, chiński nowy rok i premiera mi3 wcdma.

Większych obniżek raczej bym się nie spodziewał.

Opublikowano

Jeśli masz gotówkę i chcesz ten telefon to raczej nie ma co zwlekać.

Telefon może zdrożeć bo np. skończą się zapasy - a to chyba jeden z lepszych 4,3'' Już chyba go nie produkują?

Dolar może zdrożeć - przewiduje ktoś jaki będzie kurs?

Dobrze gdybam?

Opublikowano

Ja tam nie wiem i wydaje mi się, że po świętach stanieje ( jak zawsze po świętach rzeczy tanieją) do 320 $ ale pewny nie jestem i warto też dodać że przesyłka 75 zł

Opublikowano

Też tak mi się zdaje, kurs nawet jak skoczy to minimalnie, a może również spaść tu jest loteria ale przy tej cenie to nie ma wielkiej różnicy a jakoś mam wrażenie, że cena spadnie z 40 $ spokojnie , tym bardziej, że po świętach ZAWSZE są promocje - bo ludzie nakupowali drożej przed świętami i aby sklepy sprzedać coś po świętach muszą obniżać ceny, po miesiącu ceny wracają do "normy" a potem już delikatnie spadają z czasem.

Nie wiem tylko jak z dostępnością, żeby się nie okazało, że nagle nie ma już w sprzedaży tego telefonu ;d

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie na ibuygou.com MI2S 32 GB jest za 983,08 zł przeliczając z dolara australijskiego. Czy to jest dobra cena? Dopiero od kilku dni interesuje się tym telefonem i nie wiem jakie ceny były wcześniej. Zależy mi też na kupnie pojemniejszej baterii. Jest taki zestaw z okazji nowego roku MI2s 32 GB, bateria 3100mAh, oddzielna ładowarka i kabelek USB za 1068,6 zł. Czy to doba cena za ten zestaw? Czy może zdarzają się lepsze promocje?

Opublikowano

Zgred, nie wiem jak Ty wyliczyłeś 983zł za Mi2s...

Kosztuje 358,79 AU$ + DHL 28,08 AU$ (z ubezpieczeniem) = 384.79 AU$, płacąc przez PayPal musisz zapłacisz przynajmniej 1110zł

Za W/W zestaw przynajmniej 1200zł z przesyłką.

Co nie zmienia faktu, że cena dobra. Ale licz się z opłatą dodatkową (celnicy).

Możesz też czekać do Chińskiego nowego roku, wtedy pewnie będą jeszcze lepsze ceny :D

Opublikowano
Zgred, nie wiem jak Ty wyliczyłeś 983zł za Mi2s...

Kosztuje 358,79 AU$ + DHL 28,08 AU$ (z ubezpieczeniem) = 384.79 AU$, płacąc przez PayPal musisz zapłacisz przynajmniej 1110zł

Za W/W zestaw przynajmniej 1200zł z przesyłką.

Co nie zmienia faktu, że cena dobra. Ale licz się z opłatą dodatkową (celnicy).

Możesz też czekać do Chińskiego nowego roku, wtedy pewnie będą jeszcze lepsze ceny :D

Faktycznie nie doliczyłem przesyłki. No i ten paypal też dolicza jakieś tam procenty i możliwe że wyjdzie około tego co napisałeś.

Opublikowano

Wyjdzie to co napisałem minimum, ostatnio składałem zamówienie, w ich 'kalkulatorze' (oblicz płatność) wyszło 1070zł, a pobrało coś ponad 1100

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...