Glider05 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć. Od kilku tygodni nie mogę przesyłać plików RN2-PC, komputer nie widz urządzenia, w telefonie nie moge ustawić rodzaju nośnika. Dodatkowo nie mogę pobierać motywów z aplikacji motywy, brakuje ikonki pobierz. Aplikacja muzyka nie widzi też żadnych plików muzycznych, przeglądałem już forum i nie znalazłem skutecznego rozwiązania. Any ideas? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Glider05
ZduneX25 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
xxmati96xx Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 18 godzin temu, Glider05 napisał: Cześć. Od kilku tygodni nie mogę przesyłać plików RN2-PC, komputer nie widz urządzenia, w telefonie nie moge ustawić rodzaju nośnika. Dodatkowo nie mogę pobierać motywów z aplikacji motywy, brakuje ikonki pobierz. Aplikacja muzyka nie widzi też żadnych plików muzycznych, przeglądałem już forum i nie znalazłem skutecznego rozwiązania. Any ideas? Spróbuj wipe cache
Glider05 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 pomogło na motywy. pc wciąż nie widzi telefonu. wciąż brak utworów w aplikacji muzyka
KucyG Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wejdz w ustawienia w muzyce > ustawienia zaawansowane > na samym dole powinno pisać foldery do wyświetlenia czy jakoś tak, sprawdź cxy są zaznaczone Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Glider05 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 już sprawdzałem, nie działało. problem po restarcie po wipe się rozwiązał. jakiś pomysł na widoczność telefonu?
Rekomendowane odpowiedzi