Elejzo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam. Ostatnio kupiłem telefon Redmi 3, na razie jeszcze go u mnie nie ma.. Wgrany jest na Nim rom Miui Global 7.3 I teraz mam dwa pytania. P1: Aby odblokować bootloader potrzebny mi jest inny rom czy na tej wersji również będzie się dało odblokować? P2: W tym poradniku napisane jest, że romy można wgrywać tylko na systemie 64 bitowym, co mogę zrobić gdy mam 32bit i chcę zainstalować MIUIPolska? Proszę o wyrozumiałość
bergmen Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Ad1. spróbuj gdy przyjdzie. Ad2. idź do kolegi z 64bit Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez bergmen
kamar007 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ja instalowaniem na swoim redmi 3 pro na systemie 32bit 3 razy system i nic się nie stało, potem na redmi note 3 pro wgrywałem system i zbrickowałem telefon, ale na tym samym systemie go odbrickowałem i w końcu wgrałem oprogramowanie na tym 32 bitowcu, da się? Da się, tylko rzeczywiście lepiej nie robić gdy się nie wie co zrobić jak telefon przestanie odpowiadać Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi