cort06 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sluchajcie. W związku z powtarzającym się u mnie drenowaniem bateri przez usług google play chciałbym prosić kogoś ogarniętego o pomoc. Chce odinstalować wbudowane w system (5.11.13) GAPPS a zainstlować takie, które tylko będą pozwalały na korzystanie ze sklepu Play i miały synchro kontaktów, kalendarza, keep, map, pozwalały na działanie normalne map i you tube. Pomoże ktoś, podpowie jak to zrobić?
Dru79 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 raczej się nie da. Był kiedyś projekt takich GAPPS-ów zmodyfikowanych, ale w końcu chyba nie wyszedł na 5.1
ZduneX25 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Taki okrojone to masz akurat w naszym romie
cort06 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No to czemu mam ten pieprzony drenaż po full wipe... Najchętniej bym odinstalował całe usługi Google no ale synchro i mapy używam. Czyli ogólnie mam liczyć, że się samo poprawi lub spróbować miui 8? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi