dawiddd Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem czy dobrze to wypełniłem, a telefon dziś został mi wtsłany, wraz z kilkoma innymi paczkami, i jeden chińczyk mi napisał ze dziwi się ze street adress jest taki krótki, boję się ,że paczka nie dojdzie Wypełniłem to tak, dane dla przykładu, Contact Name - Jan Kowalski Street Address - 71 <--- Jako ,że mieszkam na wsi i nie mam ulicy wpisałem sam numer domu City - tu wpisałem moją miejscowosć zamieszkania State/Province/Country - podkarpackie Zip/Postal Code - 21-321 Mobile - T+48 711111111
bergmen Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 spokojnie, dojdzie. Jak będzie problem to zadzwonisz, albo dostawca zadzwoni. U mnie raz chińczyk wpisał Miejscowość "dolnoslaskie", a Wrocław gdzie indziej i musiałem dzwonić do DHL bo nie umieli sobie z tym poradzić
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 35 minut temu, dawiddd napisał: Nie wiem czy dobrze to wypełniłem, a telefon dziś został mi wtsłany, Skoro towar został już wysłany, to po co pytanie...? Na poważnie - w pozycji "City" wpisałbym nazwę miejscowości, w pozycji "Street", jeśli to tylko numer domu, wpisałbym ponownie nazwę miejscowości z numerem domu. Tak się przyjęło w nomenklaturze kurierskiej takie adresowanie. Paczki powinny dotrzeć, ale lepiej doprecyzować w ustawieniach konta.
Karenz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 wpisać warsow mazovia czy normalnie po polsku ?
Rekomendowane odpowiedzi