cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, W mojej aplikacji Facebook czas w wątkach pokazywany jest z AM/PM. Czy da się to przestawić aby wyświetlało system 24 godzinny?? Posiadam miui 8 global z najnowszą aktualizacją. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gdzieś były ustawienia lokalizacji, ustaw tam "Polska", bo prawdopodobnie masz Chiny.
cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 17 minut temu, Nezumi napisał: Gdzieś były ustawienia lokalizacji, ustaw tam "Polska", bo prawdopodobnie masz Chiny. No właśnie szukam i nigdzie takiej opcji nie mogę znaleźć. Facebook ma włączony dostęp do lokalizacji. Ale żeby na sztywno ustawić lokalizację to nigdzie nie widzę takiej Opcji. Możesz podpowiedzieć ??
Nezumi Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1 minutę temu, cimek napisał: No właśnie szukam i nigdzie takiej opcji nie mogę znaleźć. Facebook ma włączony dostęp do lokalizacji. Ale żeby na sztywno ustawić lokalizację to nigdzie nie widzę takiej Opcji. Możesz podpowiedzieć ?? Ustawienia->Dodatkowe ustawienia->Region->Polska.
cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 3 minuty temu, Nezumi napisał: Ustawienia->Dodatkowe ustawienia->Region->Polska. Niestety nie to. To miałem ustawione. Ewidentnie problem jest tylko z Aplikacją Facebook, bo jak zaloguje się przez przeglądarkę na Facebooka to czas pokazywany jest prawidłowo.
Nezumi Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1 minutę temu, cimek napisał: Niestety nie to. To miałem ustawione. Ewidentnie problem jest tylko z Aplikacją Facebook, bo jak zaloguje się przez przeglądarkę na Facebooka to czas pokazywany jest prawidłowo. Spróbuj wyczyścić dane aplikacji FB, może ruszy.
cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 9 minut temu, Nezumi napisał: Spróbuj wyczyścić dane aplikacji FB, może ruszy. Nie pomogło
Nezumi Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Przed chwilą, cimek napisał: Nie pomogło Zegar w telefonie masz normalnie ustawiony na 24h? Ja używam FB Lite, więc nie wiem czy w pełnej wersji jest gdzieś ustawienie co do zegara, czy nie .
cimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zegar w telefonie masz normalnie ustawiony na 24h? Ja używam FB Lite, więc nie wiem czy w pełnej wersji jest gdzieś ustawienie co do zegara, czy nie . Tak jest to ustawione. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cimek Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Odświeżam temat. Wgrałem miui polska i na Facebooku dalej pokazuje godzinę AM/PM. Też tak macie?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 1 minutę temu, cimek napisał: Odświeżam temat. Wgrałem miui polska i na Facebooku dalej pokazuje godzinę AM/PM. Też tak macie?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Tak, winny jest FB. Nic z tym nie zrobisz. Od kilku aktu już też tak mam.
Rekomendowane odpowiedzi