ramzi Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam zainstalowałem najnowszy ROM Global V7.5.1.0.MXDMIDE (MIUI7) i nie mam wyszukiwarki aplikacji . Czy trzeba zmienić coś w ustawieniach żeby się pojawiła, czy może coś się nie tak zainstalowało , czy poprostu oficjalny rom tego nie ma ?? pozdrawiam, Ramzi
ZduneX25 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Gest palcem do góry po pulpicie odblokowanego telefonu.
ramzi Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 no własnie gest nic nie robi, Poprzednio miałem rom z miuipolska i wszystko było ok, do wyszukiwarki można się było dostać zarówno gestem jak i wchodząc do górnego panelu. A tu tak nie mam, i teraz pytanie , czy poprostu w oficjalnym romie global od xiaomi takiej funkcjonalności nie ma ??
Acid Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Bo w xiaomi.eu właśnie jest taka możliwość. Z Mi5 Pro
ramzi Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 eh, dzięki za odpowiedź, czyli sprawa rozwiązana. No coż szkoda ze w oficjalnym romie nie ma tej funkcjonalności bo już się do wyszukiwarki przyzwyczaiłem :/ a chce podziałać na oficjalnym romie żeby sprawdzić czy nie będzie już restartów na moim MI4
ZduneX25 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi