mmaatii1 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 (edited) Zainstalowałem miui polska dla mi5, wszystko działa itd. Lecz gdy wchodze do twrp wybieram zip z aktualizacja to wyskakuje mi i pisze ze te paczka jest dla armani a to jest gemini. wiem ze to rózne wersje twrp ale przeciez gdy instalowałem miui z poradnika na tej stronie było tam napisane ze twrp tez mi sie zainstaluje tak wiec powinno ona byc chyba dopasowane do mi5. tak wiec w czym problem? Edited August 3, 2016 by mmaatii1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 A spróbuj przeczytać co napisałeś i powiedz nam w czym problem... Co próbujesz zainstalować, gdzie i po co? Rom, twrp czy co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaatii1 Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 próbuje zaktualizowac rom, gdy wchodze w twrp wywala mi taki error jak napisałem, jest to wersja twrp 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 To najwyraźniej system ochrony telefonów działa. Po prostu nie próbuj wgrywać romów od innych modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaatii1 Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 ale pobrałem roma dla mi5 czyli tego xiaomi.eu_multi_HM1SWC_6.7.28_v8-4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 To nie jest rom dla Mi5. Walcz dalej. Tapnięte z Lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaatii1 Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 chodzi mi ze to jest aktualizacja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Wejdź na stronę pobierz miui, zerknij na obrazek swojego telefonu. Masz tam podaną nazwę kodową tego urządzenia. Mi 5 to gemini. Sprawdź czy w nazwie romu który pobrałeś znajduje się taki ciąg znaków. Podpowiem Ci. Jak klikniesz pobierz to przenosi Cię do katalogu z romami dla wszystkich modeli i musisz wybrać odpowiedni a nie pierwszy z listy (chyba że masz redmi 1). Idź i nie grzesz więcej... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Jaka aktualizacja ? Skąd to pobierasz ? Tapnięte z Lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaatii1 Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 o k**wa ale zjebałem dzieki XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts