krzyci81 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Pod zegarem i innymi elementami u góry ekranu pojawił mi się ni stąd, ni zowąd biały pasek/kreska. Raz jest jaśniejszy i bardziej widoczny, innym razem jakbt mniej - samoczynnie wygasa i się pojawia. Czy ktoś ma lub miał coś podobnego? Na pewno nie jest to element tapety, bo miałem inną i jest to samo. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez krzyci81
Tomaszek1999 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Pod zegarem i innymi elementami u góry ekranu pojawił mi się ni stąd, ni zowąd biały pasek/kreska. Raz jest jaśniejszy i bardziej widoczny, innym razem jakbt mniej - samoczynnie wygasa i się pojawia. Czy ktoś ma lub miał coś podobnego? Na pewno nie jest to element tapety, bo miałem inną i jest to samo. Na screenshocie wszystko jest jak należy, czyt. wina natury technicznej, masz coś zepsute jeśli chodzi o wyświetlacz. Sent from Redmi Note 2 Prime
krzyci81 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 18 minut temu, Tomaszek1999 napisał: Na screenshocie wszystko jest jak należy, czyt. wina natury technicznej, masz coś zepsute jeśli chodzi o wyświetlacz. Sent from Redmi Note 2 Prime Właśnie zauważyłem, że nie widać paska. Prześlę jeszcze raz fotke jak bardziej się pokaże.
jack78 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Będziesz musiał to sfotografować innym urządzeniem, bo robienie print screena na telefonie nic nie da, wygląda to na awarię sprzętową wyświetlacza.
krzyci81 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 O tym samym pomyślałem...tylko o co chodzi i skąd się wzięła ta awaria? Wydaje mi się, że im dłużej używam smartfona, tym pasek mocniejszy - tak, jakby od temperatury. Czy taką wadę gwarancja może obowiązywać? Kupiłem go od polskiego dystrybutora, 24 m-cr gwarancji mam.
jack78 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Bardzo prawdopodobne że temperatura ma wpływ na intensywność tego paska. Jak najbardziej podlega to gwarancji. wysłane z RedMi Note 3 Pro
krzyci81 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ok. Zgłosiłem sprzedawcy, może to naprawią. Dzięki.
Fugens Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Taki pasek? U mnie znika po zablokowaniu i odblokowaniu ekranu.
Rekomendowane odpowiedzi