mirela Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak dobrze, że jest forum.... Jestem tu nowicjuszką, więc z góry przepraszam, że może zadaję głupie pytania. Mam nowego RedmiNote 3 Pro. Poprzedni mój telefon to samsung. Mam kontakty na karcie sd, włożyłam kartę do slotu Redmi, ale nie wiem jak przerzucić kontakty do telefonu ??? Nie widzę nigdzie takiej opcji. Pomocy !!! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 U mnie jest tak: ustawienia -> opcje aplikacji -> systemowe -> kontakty -> Kopia i przywracanie kontaktów. Możliwe że będzie nieco inaczej u Ciebie, ale mniejwięcej tu szukaj, w opcjach aplikacji.
mirela Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Nie ma z karty sd Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mirela Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W pamięci telefonu jest ograniczona ilość, wszystkie są na sd.... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mirela Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ok. Mam, w salonie Plusa mi pomogli 😁 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Rekomendowane odpowiedzi