B3RC1K Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam, mam pewien irytujący problem, a mianowicie mój redmi note 3 pro nie obraza ekranu czy to na youtube, czy w przeglądarce. Posiadam rom od xiaomi.eu, MIUI 8 6.7.28 (rozwojowa). Proszę o pomoc!
m4ciejka Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 po pierwsze sprobuj wylaczyc i wlaczyc telefon Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No i upewnij się czy masz dobry stan przełącznika odpowiedzialnego za obracanie.
B3RC1K Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Próbowałem, włączyć i wyłączyć, oraz auto obracanie jest na pewno włączone.
luki! Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zainstaluj ponownie rom, zweryfikuj włączenie automatyczne obracanie. Jeśli nie pomoże zapewne bez full wipe się nie obędzie.
Konradol Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Bardzo irytujący problem. Już boję się włączać Youtube przez to. Teraz mam globala 6.7.29 (dev), ale problem był na każdej wersji wstecz. ;( Zmieniłem rozmiar czcionki na większy i niby zadziałało, ale niestety tylko na godzinę i chyba to było tylko moje złudne wrażenie. :/ Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Konradol
TorRenT Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja mam tak, że jak oglądam YT poziomo, to później telefon się nie chce przestawić na pionowo. Musze wyłączyć auto obracanie, włączyć i dopiero działa
m4ciejka Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 mialem podobny problem i pomoglo mi wlaczenie/wylaczenie telefonu, dlatego to zaproponowalem. jak nie pomaga to... no coz trzeba czekac na kolejna wersje (za dwa dni piatek) lub backup do wersji gdzie problemu nie bylo Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi