czarek334 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam, chciałbym kupić telefon do max 700 złotych, a w tej cenie chyba najrozsądniej kupić Xiaomi. Jednak nie wiem który z nich będzie najlepszy. Zakładam nowy temat gdyż nie mogłem nigdzie znaleźć porównania z 3s. Zależy mi na płynnym działaniu podczas normalnego użytkowania telefonu (z wyjątkiem snapchatu). Prosiłbym o podanie również wariantu ram oraz udzieleniu informacji czy warto kupować 3gb. Z góry dziękuję za odpowiedzi i miłego dnia
MD13 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Mi4C - najwydajniejszy - dobry aparat - plastikowy - wersja premium z xiaomi - brak obsługi kart sd Mi4 - mniej wydajny od Mi4c - dobry aparat - bardzo dobre wykonanie - wersja premium z xiaomi - brak obsługi kart sd Redmi - najmniej wydajny - dual sim - czytnik linii papilarnych - obsługa kart sd - budrzetowiec Odpuść sobie redmi 3 s. Albo Mi4 albo Mi4c. W codziennym działaniu każdy z nich będzie śmigał. Mi4 mojej żony bez problemy snapchata obsługuje płynnie. Mi4 i Mi4c to seria premium. 3GB to tylko jak ci potrzeba , w codziennym urzytkowaniu 2GB spokojnie wystarczy , no ale jak patrzeć w perspektywie to bym brał 3GB.
MD13 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No może źle to napisałem. Ja bym sobie odpuścił i kierował się w Mi4 lub Mi4c. No ale każdy sam zdecyduje
skwaruch Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mi4c to już nie premium, już sama cena mówi dużo (to jest niedawno wydany tel.)
piotr469 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A co ma cena do tego czy to był/jest premium? Nie rozumiem myślenia, że nie jest "już" premium - no to albo był i nadal jest, albo nie był i nie jest. Mi4c nie był też całkiem niedawno wypuszczony, bo rok już ma. Ceny są duże na początku, a później dynamicznie spadają. Idąc tropem myślenia o cenie, redmi 3s będzie najlepszy bo najdroższy, a mi4 to już też nie premium, "bo cena". Wysłane z Redmi Note 3 Pro 1
MD13 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Od kiedy seria mi nie jest premium ?? Ludzie bo padnę 😁 Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
skwaruch Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Od czsu jak jest z plastiku, nazwa tez wiele mowi, a cena w dniu premiery byla niższa od innych mi
Rekomendowane odpowiedzi