lingo1 Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Witam, jestem własnie zainteresowany kupnem Xiaomi Mi4 LTE 2GB/16 Biały, z tego co widziałem tylko takie wersje pozostały i nie ma już wersji z 3 GB. Czytałem też sporo o Mi4c i jednak nie jest on tak wytrzymały, występują z nim problemy, ludzi podobno boli głowa od jego użytkowania! Jak występuje taka wada wole nie ryzykować. 1. Jak wygląda sprawa z Mi4 z 2GB RAM, czy warto go teraz kupić i jak wygląda jego użytkowanie, czy coś się psuje jakieś wady większe czy raczej wszystko jest ok? 2. W Mi4c z tego co wiem dawają ekrany Sharp/Auo i Lampe Sony/Samsung, a jak to wygląda z modelem Mi4? Też można trafić na różny sprzęt czy dawają tylko Sharp wyświetlacz i Sony bo to flagowiec? Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzi.
schreder Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Co do 1 to ja brał jednak 3gb jak masz pewne miejsce że nie dostaniesz refurba Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
don_kamillo Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 2 minuty temu, lingo1 napisał: Czytałem też sporo o Mi4c i jednak nie jest on tak wytrzymały, występują z nim problemy, ludzi podobno boli głowa od jego użytkowania! Jak występuje taka wada wole nie ryzykować. Weź zarzuć linkiem do tych rewelacji
lingo1 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) 3gb ram juz właśnie nie mozna dostac nawet na allieexpress. O tej bolacej głowie pisali ostatnio tutaj na forum w watku o mi4c problemy techniczne. Juz sam nie wiem. A tak po za tym jaki dawaja ekran i aparat do mi4? Prosze doradzcie mi czy wziąć mi4 2gb/16 czy mi4c 3gb/32 bo sam nie wiem na co sie zdecydować? Prosze o opinie wasze by pomogly mi w wyborze. Telefon chce zamowic w tym tygodniu jeszcze. Edytowane 28 Lipca 2016 przez lingo1
Nezumi Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi