Skocz do zawartości

Mi4 - czy warto go kupić, dane techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

jestem własnie zainteresowany kupnem Xiaomi Mi4 LTE 2GB/16 Biały, z tego co widziałem tylko takie wersje pozostały i nie ma już wersji z 3 GB.

Czytałem też sporo o Mi4c i jednak nie jest on tak wytrzymały, występują z nim problemy, ludzi podobno boli głowa od jego użytkowania! Jak występuje taka wada wole nie ryzykować.

1. Jak wygląda sprawa z  Mi4 z 2GB RAM, czy warto  go teraz kupić i jak wygląda jego użytkowanie, czy coś się psuje jakieś wady większe  czy raczej wszystko jest ok? 

2. W Mi4c z tego co wiem  dawają ekrany Sharp/Auo i Lampe Sony/Samsung, a jak to wygląda z modelem Mi4? Też można trafić na różny sprzęt czy dawają tylko Sharp wyświetlacz i Sony bo to flagowiec? Bardzo proszę o pomoc i odpowiedzi.

Opublikowano
2 minuty temu, lingo1 napisał:

Czytałem też sporo o Mi4c i jednak nie jest on tak wytrzymały, występują z nim problemy, ludzi podobno boli głowa od jego użytkowania! Jak występuje taka wada wole nie ryzykować.

Weź zarzuć linkiem do tych rewelacji :D

Opublikowano (edytowane)

3gb ram juz właśnie nie mozna dostac nawet na allieexpress. O tej bolacej głowie pisali ostatnio tutaj na forum w watku o mi4c problemy techniczne.  Juz sam nie wiem.

A tak po za tym jaki dawaja ekran i aparat do mi4?

Prosze doradzcie mi czy wziąć mi4 2gb/16 czy mi4c 3gb/32 bo sam nie wiem na co sie zdecydować?  Prosze o opinie wasze by pomogly mi w wyborze.  Telefon chce zamowic w tym tygodniu jeszcze. 

Edytowane przez lingo1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...