Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem: ogólnie odblokowanie odciskiem palca działa, ale od czasu do czasu coś się wiesza i nawet próbując 50 raz odblokować palcem nic się nie dzieje.

Dopiero jak odblokuje kodem PIN i zablokuje jeszcze raz to odcisk palca zaczyna znowu działać i wszystko śmiga, aż do momentu kiedy ten błąd powróci.

Czy tylko ja tak mam czy to powszechny problem?

Opublikowano (edytowane)

Problem ten występował na MIUI7, po aktualizacji do MIUI8 (6.7.21 global dev) nie zdarzyło mi się to ani razu. Dodatkowo poprawili odblokowywanie przez MiBand. Kiedyś działało po 1-2 sekundach od otwarcia etui, i raz na 5 razy  trzeba było wpisywać PIN, teraz działa w ułamku sekundy i bezbłędnie.

Edytowane przez jack78
Opublikowano

aha, dzięki za info.

Mam jeszcze 3 pytania:

- kiedy wyjdzie stablina wersja MIUI8?

- czy jeśli korzystam z romu global stable to telefon sam zaktualizuje się do MIUI8? Czy będę musiał wgrywać nowy rom?

- czy może lepiej zmienić rom stable na dev?

Opublikowano
19 minut temu, [email protected] napisał:

aha, dzięki za info.

Mam jeszcze 3 pytania:

- kiedy wyjdzie stablina wersja MIUI8?

- czy jeśli korzystam z romu global stable to telefon sam zaktualizuje się do MIUI8? Czy będę musiał wgrywać nowy rom?

- czy może lepiej zmienić rom stable na dev?

Z Global Stable może przejść na Global Dev za pomocą systemowej aktualizacji, wystarczy pobrać odpowiedni ZIP i umieścić go w pamięci urządzenia w Downloaded_ROM.

Ja na Global Dev nie miałem żadnych problemów.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...