Alwar Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam, Kupiłem telefon Mi4c z wgarnym Miui Polska w wersji 7.3.2.0.0 jednak nie działa mi recovery... Zna ktoś może rozwiazanie tego problemu ? Najlepiej bezkoniecznosci podłączania do PC ponieważ używam Mac
BartyS Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 przeczytaj forum a nie wstawiasz bez sensowne posty.
Alwar Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Przeczytałem, nie znalazłem odpowiedzi. Coś jeszcze ? Posty sobie nabijasz na forum wstawiając takie bezsensowne komentarze ? Jeśli wiesz gdzie jest rozwiązanie wstaw link i tyle, wtedy temat zostanie zamknięty i heja
ahr Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Wrzuć screen z informacjami o systemie, prawdopodobnie nie masz xiaomi.eu. Ten obrazek oznacza, że nie masz recovery. Czyli interesuje cię poradnik o odblokowywaniu bootloadera, instalacji twrp i Xiaomi.eu. 1
Alwar Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Jest to możliwe skoro mam miui Polska ? Nie jestem znawcą jednak wydawało mi się, że jest to równoznaczne z odblokowany bl. W takim razie zapewne problem rozwiązany Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Tomek_Tcz Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Jedno zero w Wersji MIUI. Masz za dużo. To jakiś nieoficjalny rom. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ahr Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Masz jakiś śmieciowy rom wyprodukowany małymi chińskimi rączkami w garażu. Czeka Cię cała procedura odblokowywania i instalowania.
Rekomendowane odpowiedzi