asasello Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Witajcie, Może to głupie pytanie, ale nie znalazłem odpowiedzi. Chciałbym pobrać ROM na Mi note, po wejściu w dział do pobrania przekierowuje mnie na tą stronę, https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=82637 To są romy do instalowania jaką metodą? Pod Fastboot, czy Recovery? Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam
MD13 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Normanie albo przez aktualizacje ( która i tak przejdzie w twrp ) albo bezpośrednio twrp.
asasello Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 1 minutę temu, MD13 napisał: Normanie albo przez aktualizacje ( która i tak przejdzie w twrp ) albo bezpośrednio twrp. Dzięki, a jeżeli potrzebuje ROM Fastboot, to gdzie go mogę znaleźć. Nie mam zainstalowanego TWRP.
MD13 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 a jaki masz rom aktualnie?? Możesz zainstalować sobie samo twrp ( w poradnikach jest wszystko). Albo zainstaluj jakiś wcześniejszy rom gdzie jest już twrp a potem ten ostatni.
asasello Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) 5 minut temu, MD13 napisał: a jaki masz rom aktualnie?? Możesz zainstalować sobie samo twrp ( w poradnikach jest wszystko). Albo zainstaluj jakiś wcześniejszy rom gdzie jest już twrp a potem ten ostatni. najnowszy ROM Global developer. Wcześniej miałem ROM global stable. Chciałbym zainstalować miuipolska, aby sprawdzić działanie akcelerometra, żyroskopu i czujnika magnetycznego. Bo w tych poprzednich romach nie działa. I nie wiem czy w ogóle jest to związane z romem jakimkolwiek. telefon przyszedł do mnie kilka dni temu i nie działają te czujniki Edytowane 26 Lipca 2016 przez asasello
MD13 Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Znaczy piszemy cały czas o Mi note?? ( pytam bo masz wpisane Mi4) Jak tak to wgraj twrp lub w poradniku Acida jest link do romu miflash tu masz poradnik: a potem to możesz zainstalować 6.3.3 i od razu bedziesz miał twrp, a potem ostatni rom.
asasello Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) 4 minuty temu, MD13 napisał: Znaczy piszemy cały czas o Mi note?? ( pytam bo masz wpisane Mi4) Jak tak to wgraj twrp lub w poradniku Acida jest link do romu miflash tu masz poradnik: a potem to możesz zainstalować 6.3.3 i od razu bedziesz miał twrp, a potem ostatni rom. Tak, piszemy o Mi Note (Virgo), OK, dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 26 Lipca 2016 przez asasello
Rekomendowane odpowiedzi