Kimdracula Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Witam, od tygodnia jestem posiadaczem Redmi 3 Pro (wersja systemu MIUI 8 Global - ManhiT V6.7.7). Mimo, że telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, to niestety nie mogło się obyć bez jakiegoś "ale"... Codziennie w nocy telefon sam od siebie się wyłącza. Dowiaduję się o tym dopiero rano, gdy wstaję i muszę go włączyć. Czy ktoś wie na czym może polegać problem? Mam włączone oszczędzanie baterii między 1:00 a 6:30, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia? W MI4 mam za to samoczynne restarty, ale są one mniej uciążliwe. Edytowane 24 Lipca 2016 przez Kimdracula
FromWP Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Oszczędzanie baterii w określonych godzinach nie powinno mieć znaczenia, ale spróbuj wyłączyć, może pomoże. Włączenie oszczędzania baterii niewiele daje.
tomasznowak Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Przyłączam się do dyskusji. Otóż również mam podobny problem z RedMi 3 Pro. Wczoraj wgrałem wersję Dev,, następnie odblokowałem Bootloader i przez Flashify wgrałem recovery menu . Wchodząc w nie miałem zawiechę i nie mogłem włączyć telefonu. Pomogło wgranie że strony Miui Polska roomu pod mój model na kartę pamięci w innym urządzeniu , następnie włożenie karty do telefonu . Telefon zastartował , przywróciłem kopię zapasową i wszystko super działało . Dopiero podłączając ładowarkę na noc do telefonu,rano zauważyłam że telefon ma czarny ekran i logo Miui . Po odłączeniu kabla telefon się uruchomił . Wszystko do tej pory działa.Co mogło spowodować takie objawy? Czy wina może być po mojej stronie, że nie wyczyściłem systemu przed instalacją roomu , czy może ładowarki(bo ładowałem nie oryginalną ładowarką). Ktoś zetknął się z takim problemem? Problem rozwiązany,a raczej go nie było,bo po prostu przywracając dane z chmury przywróciłem również ustawienia profilu wyłączenia telefonu o określanych godzinach Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi