Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

od tygodnia jestem posiadaczem Redmi 3 Pro (wersja systemu MIUI 8 Global - ManhiT V6.7.7). Mimo, że telefon zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, to niestety nie mogło się obyć bez jakiegoś "ale"...

Codziennie w nocy telefon sam od siebie się wyłącza. Dowiaduję się o tym dopiero rano, gdy wstaję i muszę go włączyć. Czy ktoś wie na czym może polegać problem? Mam włączone oszczędzanie baterii między 1:00 a 6:30, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia? W MI4 mam za to samoczynne restarty, ale są one mniej uciążliwe.

Edytowane przez Kimdracula
Opublikowano

Oszczędzanie baterii w określonych godzinach nie powinno mieć znaczenia,  ale spróbuj wyłączyć, może pomoże. Włączenie oszczędzania baterii niewiele daje. 

Opublikowano

Przyłączam się do dyskusji. Otóż również mam podobny problem z RedMi 3 Pro. Wczoraj wgrałem wersję Dev,, następnie odblokowałem Bootloader i przez Flashify wgrałem recovery menu . Wchodząc w nie miałem zawiechę i nie mogłem włączyć telefonu. Pomogło wgranie że strony Miui Polska roomu pod mój model na kartę pamięci w innym urządzeniu , następnie włożenie karty do telefonu . Telefon zastartował , przywróciłem kopię zapasową i wszystko super działało . Dopiero podłączając ładowarkę na noc do telefonu,rano zauważyłam że telefon ma czarny ekran i logo Miui . Po odłączeniu kabla telefon się uruchomił . Wszystko do tej pory działa.Co mogło spowodować takie objawy? Czy wina może być po mojej stronie, że nie wyczyściłem systemu przed instalacją roomu , czy może ładowarki(bo ładowałem nie oryginalną ładowarką). Ktoś zetknął się z takim problemem? Problem rozwiązany,a raczej go nie było,bo po prostu przywracając dane z chmury przywróciłem również ustawienia profilu wyłączenia telefonu o określanych godzinach

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...