Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Zdecydowałem się na zakup urządzenia Xiaomi za jakies 2 czy 3 tygodnie. Nie mogę się tylko zdecydować, który. Interesują mnie głównie Redmi note 3 pro w wersji 32/3 oraz Mi4C też 32/3, ale zastanawiam się też czy warto dopłacić troszkę do Mi4S. Czy bardziej doświadczeni użytkownicy mogliby mi porównać te telefony, ich plusy minusy nawet takie pierdoły i ogólnie pomóc mi z wyborem jednego ? :D Też chciałbym się zapytać, w jakim sklepie najlepiej kupić tel. Chce kupić u pośrednika, nie mam ochoty sam sobie z chin kupować, bo nie. Póki co ogarnąłem technos-online podobnież dobre opinie. 

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mi4 nie wytrzymał upadku z 50cm...w gumowym etui :/ Poszło naprężenie i padł dotyk na 60% ekranu + cały panel dolny. Crach wielkości 1cm na rogu ekranu : (

Wyceniono mi naprawę na 115$...więc raczej nie opłaca mi się go naprawiac

Mi4C wspiera QC + ma usb C + podobno lepszy aparat. Cena jest mega podobna, z różnicą rzędu raptem 5$.Choć prawdę mówiąc wciąż się waham...

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem aktualnego telefonu nawet nie ma co brać pod uwagę. Zarówno mi4 jak i mi4c można kupić nowy w okolicy 120$, więc naprawa aktualnego za tę samą cenę i prawdopodobnie z dłuższym czasem oczekiwania nie ma sensu. Przy kupnie nowego nie będziesz miał śladów użytkowania, będzie gwarancja, a w dodatku stary możesz sprzedać jako uszkodzony, albo zostawić na części.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ktoś wie co to za ekrany dokładnie montują w mi4c i mi4s ? :D Czy to szkło faktycznie jest. Raz miałem telefon jakiś szitowaty z plastikowym ekranem, to tez mi pęknąl na kawałeczku ekranu tylko a z 90 % przestało reagować albo samo sobie coś robiło. Teraz mam ip4s przejściowo, potłuczony ekran a nie ma wgl żadnej zmiany w dotyku, normalnie działa. W którejś recenzji na necie zobaczyłem ze bodajże mi4s (albo c, nie pamietam już którego dokładnie ta recenzja dotyczyła) po mocniejszym przyciśnięciu ekranu ugina sie on, a tak chyba zachowuje sie raczej plastik ? Albo jakieś nie wiem cienkie szkło.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0
Opublikowano

włączam w dyskusję Mi4s'a 3/32GB.

wiem, że droższy, ale podobno bezporoblemowy i bezawaryjny.

Ale coś słyszałem, że tragedia aparat...prawda to?

• 0
Opublikowano
19 godzin temu, don_kamillo napisał:

Nowa dostawa ma być za kilka dni. Dzisiaj pisałem do nich maila.

Niemniej nieco śmieszne. Brakuje im towaru w sklepie, to podnoszą ceny na te produkty na allegro. 

Wczoraj kupiłem Mi4c 3/32 w technosie

• 0
Opublikowano
44 minuty temu, don_kamillo napisał:

@tpieczka a za ile?

Zainstalowałem właśnie MIUI 7 na OnePlus One. Tłumaczenie mają z MIUIPolska?

Niemniej nie mogę się doczekać tego MI4c.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

A za 999 pln

• 0
Opublikowano
30 minut temu, tpawel napisał:

W sumie nawet niezła cena jak za 3/32 z PL, z tym że od Chinoli 2/16 kupilbys za 550zl z gwarancją braku VAT.

Pewnie gdybym chciał to bym kupił...

• 0
Opublikowano
9 minut temu, bergmen napisał:

Jest

Wysłane z mojego UMI ZERO przy użyciu Tapatalka

A moge jakiegoś linka ? :P Bo na technos czy xiaomi.com.pl tylko wersje 64gb widzę.

• 0
Opublikowano
Dnia 22.07.2016 o 22:32, tpawel napisał:

Wierzę. Istotą mojego posta było pokazanie jaka różnica w cenie jest pomiędzy tymi dwoma telefonami. Nic więcej. ;)

W porządku. Zdecydowałem się na 3/32 jednak i z PL. Pozdrawiam

• 0
Opublikowano
I gdzie kupiłeś ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odpowiedź masz na poprzedniej stronie...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...