mejki Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Witam. Problem pojawił się z dnia na dzień, znikąd, nie zmieniałem nic w telefonie, nic nie instalowałem itp itd. Po prostu powiadomienia przestały przychodzić. Pisałem już na forach Google i się okazuje, że to nie jest problem aplikacji. Dopiero po wejściu do aplikacji Hangouts wszystkie wiadomości się pobierają, dostaję dźwięk powiadomienia z nowymi wiadomościami. Przeinstalowywałem aplikację, resetowałem ustawienia, nic nie pomogło. Tak, powiadomienia w telefonie i aplikacji mam włączone. Mi4, v5.7.23
ZduneX25 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Same powiadomienia do dopiero wierzchołek, poczytaj samouczek może pomoże https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
Gorus Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 cześć, od 3 dni użytkuje Redmi3 z MIUI 7 ale już kombinuje żeby przejść na CM z powodów jakie opisałeś. Jeżeli chodzi o Hangouts to musisz po prostu dodać tą apkę do autostartu - Panel sterowania -> uprawnienia -> Autostart. Trzeba tak zrobić z każdą apką która ma wyświetlać powiadomienia inaczej raz ubita pozostaje martwa (powiadomienia pokazują się dopiero po otworzeniu aplikacji). Niestety do teraz nie udało mi się uruchomić powiadomień z aplikacji OLX czy Allegro (na czym mi mega zależy). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi