Szafa Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Witam, otóż mam mały problem. Rodzice bez wcześniejszego mnie poinformowania zamówili mi wyżej wymieniony telefon i tutaj się nasuwa pytanie. - Czy jest możliwość pobrania "polskiego" systemu na niego? - Czy aplikacje z sklepu play są ogólno dostępne? - Jak pozbyć się ogólnej krzaczkowatości i czy można "normalnie" korzystać z tego telefonu mimo wybrania języku angielskiego. Niestety telefon już przyszedł i teraz siedzę z wielkim znakiem zapytania nad głową. Jest to mój pierwszy kontakt z marką Xiaomi i jestem absolutnym laikiem w tych tematach. #edit# teraz sobie zdałem sprawę że dodałem post w złym dziale, czy można prosić administratora o przeniesienie do odpowiedniego działu? Edytowane 19 Lipca 2016 przez Szafa
ahr Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 A wystarczyło wejść w dział Redmi 3 i przeczytać podklejone tematy.
Nezumi Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi