Skocz do zawartości

Gra Clash of Clans - brak powiadomien "wizualnych"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakis czas temu wciagnela mnie gierka dostepna za darmo w GP Clash of Clans, na SGSie z CM10.1 wszystko bylo ok, natomiast na MI-2 jedyne powiadomienie to wydanie dzwieku notyfikacji i tyle, na pasku statusu czy powiadomien ani sladu. Na ogol mam dzwieki wyciszone czyli w praktyce powiadomienia nie ma zadnego :(. Oczywiscie aplikacji zezwolilem na wszystko, nawet zaznaczylem ja jako zaufana ale bez skutku... da sie cos wykombinowac zeby te powiadomienia sie pojawily?

Opublikowano

To mi wygląda na klasyczny przykład zablokowanych powiadomień. Wejdź w Aplikacje i tam włącz powiadomienia dla tej apki.

Wysłane z Xiaomi MI 2

Opublikowano

mam wlaczone, probowalem tez wylaczyc, reset tel, wlaczyc i reset ale bez zmian

dodam jeszcze bo to chyba istotne... na sgsie powiadomienie bylo ale w przeciwienstwie do wszystkiego innego klawisze sie nie zapalaly, gdzies czytalem (byc moze nawet Acid gdzies pisal) ze w androidzie jest kilka rodzajow powiadomien, byc moze miui po prostu tego rodzaju nie ogarnia? Moze da sie jakos wymusic przy pomocy np innego programu zeby gra korzystala z "normalnego" powiadomienia?

Opublikowano

Ja o tym pisałem i to nie ma znaczenia dla gier ani programów. Tam chodziło o coś innego. Tu powinno pomóc to co napisał Acid, ale skoro nie pomaga to ja Ci nić więcej nie podpowiem.

Opublikowano

po ostatniej aktualizacji zaczelo DZIALAC! :D zobacze jeszcze czy w okolicy 16:43 wyskoczy mi powiadomienie, jesli tak to temat bedzie do zamkniecia ;)

i cos brak powiadomienia... ok 21:10 powinno byc kolejne, nigdzie nie pokazuje ze aplikacja/proces jest wlaczony ale wchodzac w info o aplikacji dostepny jest guzik "zakoncz apliakcje" czyli jakis proces musi byc aktywny...

za jakas godzine jeszcze pokombinuje

-- 24 lis 2013, o 03:08 --

ostatecznie potwierdzam, zaczelo dzialac ;) temat do zamkniecia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...