Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam właśnie pytanie na temat zakupu RN3PP na AliExpress od Goldway'a. Niby cena w $ wynosi $197.99 (w tym momencie) co przekłada się na niecałe 800zl... Cena ta troche mnie zaskoczyła bo telefon o takiej specyfikacji to powinien być trochę droższy... Czy ktoś wie, że mogę kupić ten telefon u niego bez obaw? I czy dolicza VAT u nas? Jeśli tak to ile?

Opublikowano

Masz tanio i narzekasz? :D

Tak, to chyba najbardziej znany sprzedawca. Można śmiało brać. 197 wychodzi przy braniu wersji czarnej z dodatkowym etui. Najtaniej jest złota bez akcesorii (170$). Możesz wybrać eu express (seller's shipping method) wtedy jest gwarancja braku VAT.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No mi właśnie chodzi o czarną wersję bo wszystkie inne są dla mnie okropne pod względem wyglądu :D

Więc mówisz, że jeśli wezmę opcje EU Express to ominie mnie VAT? Bo jeśli tak to byłoby super :)

Opublikowano
Tak, przecież mają informacje o tym w opisie. Czytałeś go w ogóle?

Czytałem ale jakoś nie "załapałem" info o pominięciu VAT Ale i tak dzięki za wyjaśnienie moich wątpliwości

Tak, przecież mają informacje o tym w opisie. Czytałeś go w ogóle?

A jeszcze mam pytanie... Jeśli bym np. wybrał żeby dorzucił skórzany pokrowiec do zamówienia to bym musiał za niego dopłacić czy za darmo go dodają jako prezent czy coś?

Opublikowano

W gratisach dla zamówień z Polski dają silikonowe etui i folię na ekran, chyba że tego nie mają akurat to coś innego.

Inne akcesoria musisz dokupić

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
48 minutes ago, Stachura5 said:

Czytałem ale jakoś nie "załapałem" info o pominięciu VAT

Tips: 

1.European Union Express only for EU countries, No Customs Duty.

A jeszcze mam pytanie... Jeśli bym np. wybrał żeby dorzucił skórzany pokrowiec do zamówienia to bym musiał za niego dopłacić czy za darmo go dodają jako prezent czy coś?

10$

Zaznacz sobie kolor i sprawdź jak ceny się zmieniają przy clickaniu na opcjach z case-ami

Edytowane przez Conor
  • Like 1
Opublikowano

Jak wygląda sprawa z przesyłką European Union Express ? Ile czasu idzie przesyłka? Bo w oczekiwanym czasie przesyłki podane jest 30-50 dni a w opisie aukcji podane jest, że przesyłka Union Expressem w 90 % dociera do 15 dni. Zamawiał ktoś tym sposobem i podzieliłby się wrażeniami ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej w kolumbijskich pesos...

Sprawdź opcje płatności i wybierz taką która Ci pasuje, jak weźmiesz przelewy24 to zapłacisz w złotówkach, jak wybierzesz kartę walutową to zapłacisz w walucie.

• Like 1
Opublikowano
Najprawdopodobniej w kolumbijskich pesos...

Sprawdź opcje płatności i wybierz taką która Ci pasuje, jak weźmiesz przelewy24 to zapłacisz w złotówkach, jak wybierzesz kartę walutową to zapłacisz w walucie.

A jakbym wziął opcje Przelewy24 to bym musiał mu wysłać pieniądze jak tradycyjnym przelewem? W sensie z konta bankowego czy za pomocą tego specjalnego papierka?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...