Gość Nowy12 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam, przymierzam sie do zakupu pierwszego smartfona tej firmy i ogólnie chińskiego wiec mam kilka pytań: 1. Gdzie kupić smartfona tej firmy aby nie było problemu z gwarancja, aby przyszedł bezpieczny, nienaruszony itp.? 2. Czy caly ten interfejs telefonu i aplikacji bedzie po polsku? 3. Czy będę mógł normalnie instalować aplikacje z google play itp? 4. Czy będę mógł instalować nowsze wersje androida i ogólnie aktualizacje? I to chyba tyle jak cos sobie przypomnę to napisze, przepraszam również jesli temat w złym dziale jestem tu nowy i dopiero sie orientuje co i jak.
0 mrosi Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 5 minut temu, Nowy12 napisał: Witam, przymierzam sie do zakupu pierwszego smartfona tej firmy i ogólnie chińskiego wiec mam kilka pytań: I to chyba tyle jak cos sobie przypomnę to napisze, przepraszam również jesli temat w złym dziale jestem tu nowy i dopiero sie orientuje co i jak. Ad. 1. Poczytaj na Forum. Ad. 2. Poczytaj na Forum. Ad. 3. Poczytaj na Forum. Ad. 4. Poczytaj na Forum Jeśli sobie coś jeszcze przypomnisz, to poszukaj najpierw na Forum. Jeśli nie znajdziesz odpowiedzi, dopiero wówczas zakładaj nowe wątki. Gwarantuję Ci, że na wszystkie cztery pytania, odpowiedzi znajdziesz na Forum. Co więcej, będziesz o wiele bardziej zadowolony, jeśli odpowiedzi uzyskasz po względnie niewielkim wysiłku, trudząc się wpisywaniem stosownych haseł w wyszukiwarkę na Forum. 3
0 Gość Nowy12 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Poszukałem tutaj i w google i teraz chce sie tylko upewnic. Sa dwa sklepy polski i ten drugi angielski ale nie mam pojęcia jak z gwarancja. Interfejs jest spolszczony podobno w 70% i to jest wersja chyba 7.1 a aplikacje raczej nie. Google play da sie normalnie zainstalować wiec jest ok. I niestety nie będę mógł aktualizować tego telefonu chyba ze zdobędę jakiś kod. Ogólnie to chyba dam sobie spokój jednak z tym telefonem za duzo roboty jest z nim, mimo ze fajny.
0 ahr Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Jak widać bardzo słabo szukałeś. Ale może faktycznie kup jakiegoś samsunga.
0 mrosi Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Gość Nowy12
Witam, przymierzam sie do zakupu pierwszego smartfona tej firmy i ogólnie chińskiego wiec mam kilka pytań:
1. Gdzie kupić smartfona tej firmy aby nie było problemu z gwarancja, aby przyszedł bezpieczny, nienaruszony itp.?
2. Czy caly ten interfejs telefonu i aplikacji bedzie po polsku?
3. Czy będę mógł normalnie instalować aplikacje z google play itp?
4. Czy będę mógł instalować nowsze wersje androida i ogólnie aktualizacje?
I to chyba tyle jak cos sobie przypomnę to napisze, przepraszam również jesli temat w złym dziale jestem tu nowy i dopiero sie orientuje co i jak.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi