Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nie sa zbyt szybkie? Akurat bigota i obiogota sa bardzo szybkie, full transfer maxem mojego lacza zawsze.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

No to tym lepiej, tylko ściągać, sama radość

Wysłane z MI5

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Witem Prosilem o wrzut na inny serwer nie dlatego, ze wszystko jest w porządku. U mnie nie pobiera. Probowalem na 2 lapkach. Mieszkam w Irlandii i prawdopodnie EIR nie puszcza pobierania. Od jakiegos czasu zbanowali torrenty, np , thepiratesbay.. Wiec jeszce raz 

"Siemka Jestem nowy na forum . Czy mozecie wrzucic softy global.dev i china.dev na jakis normalny serwer. Dzieki z gory Pozdrawiam"

Panowie z gory  SERDECZNIE DZIEKUJE za wasza pomoc.

Kolejne proby: po nacisnieciu przycisku Download , ladyje sie kilka minut po czym raz mi załapało, doszlo do 100MB i koniec

Jeszcze raz poprosze o wrzut

Dzieki i pozdrawiam

jedziemy dalej. Do sciagniecia ROM uzyłem telefonu, ale nie przechodzi weryfikacji, wiec metoda "przez aktualizacje odpadła. Uzyłem tego poradnika http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html 

niestety po wgraniu romu  kenzo_global_images_6.11.3_20161103.0000.00_6.0_global telefon przez pol godziny stal na bootlogo. Po odpaleniu EDL i wgraniu chinskiego romu kenzo_images_6.11.3_20161103.0000.00_6.0_cn jest to samo . Stoi na bootlogo. w menadżerze urzadzen wyglada ok

Jakies porady

Dzieki

111.jpg

Edytowane przez malagamm
update
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, muszateq napisał:

Na pewno masz telefon Redmi note 3 pro a nie przypadkiem pro SE czyli Kate z LTE800 ?

Też o tym pomyślałem , albo plik ściągnął się z błędami ale wtedy miflash powinien jakiś error wysypać

Edytowane przez mariusz.ur
Opublikowano (edytowane)

Sorki

Wiem ze glupie pytanie, ale jak je rozpoznam (telefon sie nie włącza )

Tu mam zdjecie Telefon z Chin

A jak sie okaże Kate to lepiej czy gorzej?:-D

Dzieki i pozdrawiam

jednak Xiaomi Redmi Note 3 3i pro prime special Edition

sorki za zamieszanie., jak jest z softami w tej wersji?

IMAG0001[1].jpg

Edytowane przez malagamm
Opublikowano (edytowane)

Dzieki wielkie i sorki za zamieszanie

ja chyba mam jakiegos pecha

co jest jak po wgraniu romu, zaraz po pierwszym logo(okolo 5 sek.) wyskakuje na moment wtyczka z czerwona linia po czym przeskakuje na obrazek teefonu i kabla. Po podlaczeniu nic sie nie dzieje. Bateria 80%

pozdrawiam

siemka

po wgraniu najnowszego softu 6.11.24 Suite nie laczy sie z telefonem-wyskakuje update do najnowszej wersji. Troszke dziwne

Edytowane przez malagamm
update
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...