sakahashi Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam. Pisałem tutaj już kiedyś na temat mojego redmi 3 pro. Miałem problem z unlockiem, ale nie będę się tutaj na ten temat rozpisywał, 3 ogarnięte osoby próbowały mi to naprawić, przez teamviviera żeby wykluczyć mój błąd i wielkie ch**. Założyłem nowe konto, poprosiłem o nowe pozwolenie. Dzisiaj rano dostałem. Wchodzę w miui unlock, loguje się, kilkam unlock (jest postęp, na poprzednim nie moglem nawet tego zrobić), dochodzi do 50%, i wywala błąd coildnt verify device (screena nie wstawiam, bo ogarnięci użytkownicy na 100% się z tym spotkali, bo na ang forach jest tego pełno, ale odpowiedzi nie znalazłem) Wersja systemu: MIUI 8.6.7.14 BETA
sakahashi Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 6 godzin temu, Zexon72 napisał: Windows w wersji x64? tak
Pepso94 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Po pierwsze trzeba mieć 100% zabezpieczeń na koncie Xiaomi, dalej trzeba zainstalować na telefon chiński rom dev, telefon podłączyć w trybie fastboot z zainstalowanymi sterownikami, powinien sam zainstalować i chyba włączone debugowanie USB w telefonie.
sakahashi Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 6 godzin temu, Pepso94 napisał: Po pierwsze trzeba mieć 100% zabezpieczeń na koncie Xiaomi, dalej trzeba zainstalować na telefon chiński rom dev, telefon podłączyć w trybie fastboot z zainstalowanymi sterownikami, powinien sam zainstalować i chyba włączone debugowanie USB w telefonie. Według poradnika którym się sugerowałem zmieniając soft ze stable, na aktualny, już mam chiński rom
Pepso94 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Więc jeśli masz już chiński rom developer, to sprawdź jak komputer wykrywa telefon w menadżerze urządzeń po podłączeniu go w trybie fastboot. Jak dobrze go rozpozna to wina może leżeć po stronie konta na którym chcesz odblokować lub trzeba zmienić kabel USB lub port USB, niby nic takiego a wielu użytkownikom już to pomogło.
sakahashi Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 Pomogło ponowne przeinstalowanie softu. Sflashowalem telefon i wgrałem DOKŁADNIE TEN SAM SOFT który miałem, i nagle poszło
cukru Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi