Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisałem tutaj już kiedyś na temat mojego redmi 3 pro. Miałem problem z unlockiem, ale nie będę się tutaj na ten temat rozpisywał, 3 ogarnięte osoby próbowały mi to naprawić, przez teamviviera żeby wykluczyć mój błąd i wielkie ch**. Założyłem nowe konto, poprosiłem o nowe pozwolenie. Dzisiaj rano dostałem. Wchodzę w miui unlock, loguje się, kilkam unlock (jest postęp, na poprzednim nie moglem nawet tego zrobić), dochodzi do 50%, i wywala błąd coildnt verify device (screena nie wstawiam, bo ogarnięci użytkownicy na 100% się z tym spotkali, bo na ang forach jest tego pełno, ale odpowiedzi nie znalazłem)

Wersja systemu: MIUI 8.6.7.14 BETA

Opublikowano

Po pierwsze trzeba mieć 100% zabezpieczeń na koncie Xiaomi, dalej trzeba zainstalować na telefon chiński rom dev, telefon podłączyć w trybie fastboot z zainstalowanymi sterownikami, powinien sam zainstalować i chyba włączone debugowanie USB w telefonie.

Opublikowano
6 godzin temu, Pepso94 napisał:

Po pierwsze trzeba mieć 100% zabezpieczeń na koncie Xiaomi, dalej trzeba zainstalować na telefon chiński rom dev, telefon podłączyć w trybie fastboot z zainstalowanymi sterownikami, powinien sam zainstalować i chyba włączone debugowanie USB w telefonie.

Według poradnika którym się sugerowałem zmieniając soft ze stable, na aktualny, już mam chiński rom

Opublikowano

Więc jeśli masz już chiński rom developer, to sprawdź jak komputer wykrywa telefon w menadżerze urządzeń po podłączeniu go w trybie fastboot. Jak dobrze go rozpozna to wina może leżeć po stronie konta na którym chcesz odblokować lub trzeba zmienić kabel USB lub port USB, niby nic takiego a wielu użytkownikom już to pomogło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...