krss32 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Ma może ktoś tak oprócz mnie tak, że byle pociągnięcie za kabel a często również zwykłe podniesienie telefonu i rozłącza Wam ładowanie (lub całkiem wypada kabel z gniazda)? Mam tak od samego początku odkąd posiadam ten telefon ale dopiero ostatnio zacząłem się zastanawiać czy to normalne. Posiadam 3 kable: oryginalny xiaomi, nillkina i jakiś chiński wynalazek. Na wszystkich występuje ten sam problem lecz mimo wszystko oryginalny kabel trzyma się najmnocniej. Najgorzej jest z kablem nillkina - wystarczy podnieść telefon i wtyczka wypada. Po wyczyszczeniu gniazda wydaje się, że jest trochę lepiej ale może to być placebo. Mam wrażenie jakby wtyczka nie 'zakleszczała' się dobrze w gnieździe. Edytowane 8 Lipca 2016 przez krss32
advcron Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 U mnie wszystko jest ok. Nie zdarzyło mi się rozłączyć w ten sposób ładowania. Wysłano z Mi4c
patryk_byk Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 ja mam czasem problem bo wypada przejściówka a z kablem jest wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi