kiedos Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Kolega wygrał ROM od redmi 2 do mi4. Czarny ekran i nic się nie da włączyć. Czy da się wygrać jakoś poprawny ROM czy to już cegła? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
kiedos Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie uruchamia się. Znalazłem nawet tutor jak to naprawić ale nie mogę zainstalować quantum hsusb Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
fredek Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 A wyłączyłeś weryfikację podpisów sterowników w windows ?
lg4xhd Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Pamiętaj tylko aby to robić na systemie z wyłączonym sprawdzaniem podpisów sterowników. Podepnij telefon do komputera i odłącz baterię. Powinien przejść w tryb EDL i pozwolić wgrać rom przez miflash. Ja tak uratowałem swojego MI Note. (przypadkowo wgralem rom od mi4). Może tutaj się podobnie zachowa. To bardzo podobne konstrukcje. Edytowane 7 Lipca 2016 przez lg4xhd
kiedos Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 Niestety nie wyciągnę baterii w mi4. Trudno. Wysle do micenter Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi