wyzwolenia Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Czy da sie ustawic tak by co jakis czas (np. co 1h) zmieniala sie tapeta na MI4C? Tapety chcialbym umiescic w katalogu i z niego system ma je ladowac automatycznie PS> Od razu dodam uprzedzajac posty ze nie chodzi mi o ekran blokady lecz jak pisalem o tapete Edytowane 4 Lipca 2016 przez wyzwolenia
0 ZduneX25 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Muzei pozwala zmieniać tapety cyklicznie. 1
0 wyzwolenia Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Dzieki. Myslalem ze moze samo miui to ma. Szkoda mi troche baterii na inne apki szczegolnie ze MI4c baterie ma kiepska
0 mrosi Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
wyzwolenia
Czy da sie ustawic tak by co jakis czas (np. co 1h) zmieniala sie tapeta na MI4C?
Tapety chcialbym umiescic w katalogu i z niego system ma je ladowac automatycznie
PS> Od razu dodam uprzedzajac posty ze nie chodzi mi o ekran blokady lecz jak pisalem o tapete
Edytowane przez wyzwolenia3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi