buczer Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam mam zamiar kupić Xiaomi MI4, tylko skąd? Najtaniej znalazłem na xiaomi.com.pl za 635zł, na allegro omasą już po 700zł. Słyszałem coś o alieexpress (?) i ibuygo, ale mógłby ktoś napisać jak to wygląda albo coś (ile idzie za ile jakiś podatek an granicy przy sprawdzaniu paczki)? Nic nie wiem. Plus z tego xiaomi.com.pl przychodzi już z miui polska co jest dla mnie plusem. Trudno zainstalować roma? Z góry dziękuję.
MD13 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Xiaomiforsale, technos, ibuygou wszystko masz w temacie sprzedawcy. Z ali goldway i Shenzhen top-one. Osobiście polecam xioamiforsale i technosa. technos z polski. Z xiaomiforsale to dłużej poczekasz. Twój wybór. Xioami.com.pl to sobie odpuść ( poczytaj temat tego sprzedawcy )
r0bertt Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja jeszcze zamawiałem MI4 z banggood, ew. możesz zerknąć na gearbest - jak dobrze trafisz to poniżej 5 stówek kupisz
don_kamillo Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Podepnę się pod temat. Naprawdę ryzyko zakupu z allegro jest takie duże? Planuję zakup dwóch telefonów i tak sięzastanawiam, czy nie iść na wygodę i nie brać z allegrosza.
MD13 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Twoja wola. Jak z Allegro to proponuję technos. Ale robisz co uważasz. Listę polecanych sklepów masz na forum. Opinie o sprzedawcach też , poczytaj i zdecyduj. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
don_kamillo Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Już czytałem, żeby wystrzegać się królika i xiaomi.com.pl ( zresztą to chyba to samo). Ech, wszędzie człowieka chcą naciąć. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
andi1992 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam Chce kupić pierwszy telefon od Xiaomi, a mianowicie MI4. Gdzie najlepiej go kupić? Xiaomi.com.pl Technos-online.pl Ibuygou.com Na xiaomi i na technos są mieszane opinie. Na IBG tel wychodzi najdrożej z wysyłką z Hiszpanii. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi