kamikazze2 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Witam Ostatnio kupiłem xiaomi amazfit. Chciałem przesiąść się z starego mi banda właśnie na tą opaskę / wisiorek. I teraz pierwszy problem czy ktoś z to obecnych na pomysł jak przenieść dane o krokach i dane snu z aplikacji mifit do midong? Próbowałem połączyć się na początku z amazfit za pomocą mifit lecz nie złapało opaski. Na midong zalogowany jestem na swoje konto xiaomi lecz dane z poprzedniej opaski nie pojawiły się. Drugie pytanie czy ktoś wie jak rozłączyć parę z mifit? Odłączyłem mi fit w aplikacji, aplikacje odinstalowałem lecz urządzenie nadal jest w ustawieniach bluetooth jako sparowane. Co najlepsze nie ma opcji rozłącz parę jeśli wyjdę w urządzenie. W innych taka opcja widnieje. Jeśli ktoś ma pomysł czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Mam ten sam problem, MiDong mimo zalogowania na konto xiaomi nie widzi zegarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts