Maravel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Cześć, zostałem posiadaczem Redmi 3 PRO i mam problem. Robiłem wszystko według tego poradnik, krok po kroku - Niestety wyszło tak, że po flashu, praktycznie na punkcie pierwszym z ROMem " Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File" telefon włącza się ale staje na ekranie ładowania z logiem Xiaomi i kropkami ładowania Androida na dole. Jak mogę rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny za pomoc.
widmo1980 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 39 minut temu, Maravel napisał: Cześć, zostałem posiadaczem Redmi 3 PRO i mam problem. Robiłem wszystko według tego poradnik, krok po kroku - Niestety wyszło tak, że po flashu, praktycznie na punkcie pierwszym z ROMem " Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File" telefon włącza się ale staje na ekranie ładowania z logiem Xiaomi i kropkami ładowania Androida na dole. Jak mogę rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny za pomoc. Poczekaj trochę aż załaduje się system. 1
Maravel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2016 I to właśnie pomogło, dzięki. Napotkałem niestety inny problem. Telefon po wejściu do fastboot (volume- przycisk wyłączania/włączania) pojawia się królik naprawiający robota przez parę sekund a później standardowy ekran ładowania i odpala się normalnie telefon. Jak wchodze przez tryb jak na screenie do fastboota to nic się nie dzieje. Ekran gaśnie na sekundę i z powrotem wyświetla się to samo (jak poniżej)
widmo1980 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Mi za pierwszym razem jak odblokowywałem bootloader też wywaliło fastboota.Ale ponowne uruchomienie poszło bez problemu i zdjąłem blokadę . Jak dobrze pamiętam, to po wejściu w fastboot powinieneś podłączyć kabelek USB Edytowane 27 Czerwca 2016 przez widmo1980
Maravel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wszyskto śmiga, dzięki, można zamknąć temat.
cukru Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi