Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zostałem posiadaczem Redmi 3 PRO i mam problem. Robiłem wszystko według tego poradnik, krok po kroku - 

Niestety wyszło tak, że po flashu, praktycznie na punkcie pierwszym z ROMem " Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File" telefon włącza się ale staje na ekranie ładowania z logiem Xiaomi i kropkami ładowania Androida na dole. Jak mogę rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano
39 minut temu, Maravel napisał:

Cześć, zostałem posiadaczem Redmi 3 PRO i mam problem. Robiłem wszystko według tego poradnik, krok po kroku - 

Niestety wyszło tak, że po flashu, praktycznie na punkcie pierwszym z ROMem " Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File" telefon włącza się ale staje na ekranie ładowania z logiem Xiaomi i kropkami ładowania Androida na dole. Jak mogę rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny za pomoc.

Poczekaj trochę aż załaduje się system.

• Like 1
Opublikowano

I to właśnie pomogło, dzięki. Napotkałem niestety inny problem.
Telefon po wejściu do fastboot (volume- przycisk wyłączania/włączania) pojawia się królik naprawiający robota przez parę sekund a później standardowy ekran ładowania i odpala się normalnie telefon. Jak wchodze przez tryb jak na screenie do fastboota to nic się nie dzieje. Ekran gaśnie na sekundę i z powrotem wyświetla się to samo (jak poniżej)

dd3.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mi za pierwszym razem jak odblokowywałem bootloader też wywaliło fastboota.Ale ponowne uruchomienie poszło bez problemu i zdjąłem blokadę .

Jak dobrze pamiętam, to po wejściu w fastboot powinieneś podłączyć kabelek USB

Edytowane przez widmo1980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...