Skocz do zawartości
  • 0

Redmi note 2, Redmi 3 Pro, Redmi Note 3 - który najszybszy w grach?

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam planuję zmianę mojego samsunga j1 na coś wydajniejszego, wstępnie celowałem w Moto G3 2/16 (czekam na sprzedaż G4 i spadek cen poprzednich modeli), który urzekł mnie czystym systemem, romami i oficjalnymi aktualizacjami. Zacząłem jednak czytać o Xiaomi i postanowiłem spróbować, lubię sobie czasem pograć w coś (niestety mój obecny telefon, nawet przy prostych grach czasem tnie lub wyłącza je podczas rozgrywki), liczę na aktualizacje systemu (już widzę, że nowe wersje miui i androida nie idą w parze, ale podobno to nie przeszkadza), dobrze działający GPS, zastanowiły mnie te modele i pytanie co będzie bardziej wydajne snap 616 + adreno 405 + 3GB, czy X10 + G6200 + 2G, i czy są jakieś znaczące różnice w szybkości działania Note 2 i 3 (ten sam procesor i ram?, note 2 mniejsza bateria (czy jest większy zamiennik, nie przeszkadza mi plastik ani brak czytnika palca, jakieś inne różnice między tymi dwoma)).

Edytowane przez amularix

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie wziąłeś pod uwagę jeszcze note 3 w wersji pro. Ta ma snapdragona 650 i adreno 510. I wg mnie to będzie najlepsza opcja. Wersja 2/16 będzie do kupienia za ok150$, wersja 3/32 ok 40$ drozej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...