Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

dziś miałem mały problem techniczny dotyczący czcionki. Szukałem rozwiązania w google i tutaj na forum. Trafiłem na ten temat :

Miałem dokładnie ten sam problem, niestety wątek nie został rozwiązany. Udało mi się samemu dojść do rozwikłania tej czcionkowej zagadki. Normalnie pisałbym w tamtym temacie, ale został on zablokowany. Otóż założyłem ten temat, by pomóc, gdyby ktoś jeszcze miał podobny kłopot. Rozwiązanie jest jak zawsze banalne. Nie trzeba zmieniać żadnych motywów, ani naciskać na żadne ludziki, jak to ktoś zalecał w przytoczonym przeze mnie temacie. Wystarczy wejść w Ustawienia->Urządzenie->Ułatwienia dostępu i odznaczyć funkcję "Tekst o dużym kontraście". Nie czytałem regulaminu forum, gdybym złamał jakieś tutejsze zasady niniejszym wpisem proszę o usunięcie, a dla mnie bana. Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak czytam Twój post i ni ch## nie mogę rozkminić, na czym polegał problem, co to za "czcionkowa zagadka" i co to wnosi do naszej wiedzy.

HM NOTE1 LTE

Czcionkę zmieniamy w ustawieniach wyświetlacza

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chodzi o zmieniony kontrast czcionki (screen w poście użytkownika "Marcinem", który cytuję w poprzednim wpisie). Wierzę, że mój post wniesie wiele do wiedzy osób borykających się z podobnym problemem. Zaręczam, że niniejszego tematu nie założyłem dla sławy. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...