Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, od niecałych 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem redmi 3. Jak do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów, na początku tylko coś grzechotało przy aparacie przy położeniu np telefonu na biurku ale wyczytałem że to optyka bądź silniczek wibracji. Wczoraj wieczorem czyszcząc ekran i tak po prostu telefon szmatką suchą na bokach zauważyłem że( nie wiem czy tak było od początku bo może nie zwróciłem uwagi)  wejście jack jest jakby pęknięte w dwóch częściach chodzi o czarny plastik. Czy wy też tak macie jakby 2 płaszcze? Zaznaczam że gniazdo normalnie działa, dźwięk na słuchawkach jest piękny, mikey też testowany działa bez problemu. Poniżej zamieszczam zdjęcia - ciężko jednak ten szczegół uchwycić:

Bardzo proszę o pomoc czy tak macie czy to jakaś wada fabryczna, zgłosić na gwarancję ? Boje się że to się może rozpaść... Dodam że telefon nigdzie mi nigdy nie spadł nawet nim nigdzie nie uderzyłem, jacka z słuchawek wpinałem normalnie pod kątem prostym. (Na czerwono zaznaczona linia chyba pęknięcia)

2.png

4.png

P6210874.JPG

1.png

Opublikowano

Raczej  normalne. Mam podobnie, choć nie mam czym zrobić takich dobrych fotek. Po co się martwić na zapas - działa to działa.Jak dla mnie to jest specjalnie "zeszlifowane" ze względu na zakrzywienie obudowy.

Opublikowano

Wydaje mi się że mam tak samo, bo nie za dobrze pojmuje po zdjęciach gdzie leży błąd.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...