Roberttt Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam Po instalacji 8, jak dzwonię do kogoś to mam malutkie zdjęcie po środku, jak ta sam osoba do mnie to duże zdjęcia. Jak to zmienić by zawsze było duże? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 korc Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam Po instalacji 8, jak dzwonię do kogoś to mam malutkie zdjęcie po środku, jak ta sam osoba do mnie to duże zdjęcia. Jak to zmienić by zawsze było duże? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Nie zmienisz, tak ma być, że zdjęcie minimalizuje się do kółeczka przy wybieraniu / po odebraniu połączenia. Taka chińska koncepcja stylistyczna, kwestia gustu. Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
0 Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Było duże, źle... jest małe, też źle... Chcesz duże, wróć na MIUI7 i na nim zostań.
0 Pietr Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Takie pytanie na marginesie. Co Ci z dużego zdjęcia? Podczas rozmowy wyświetlacz i tak wygasza się. A ty chyba jak gdzieś dzwonisz to wiesz, do kogo dzwonisz? 1
0 Igor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Podepnę się pod ten sam temat - po przejściu z MIUI7 na MIUI8 zdjęcia profilowe które już miałem ustawione wyświetlały się w tej mniejszej formie, czyli w takim małym kółku. Bez znaczenia czy dzwonie, czy do mnie dzwonią czy przeglądam kontakt. Zaktualizowałem zdjęcia na nowsze, i teraz są już duże (na cały ekran) gdy ktoś do mnie dzwoni - czy da się w jakiś sposób wrócić do starego sposobu wyświetlania gdy ktoś dzwoni? Technicznie na pewno się da, bo tak było zaraz po wgraniu MIUI8, pytanie jak to ustawić?
0 Roberttt Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Oczywiście To jest kwestia gustu i wielu podobnych przypadków przypadkach tak jest. Tylko tym powinien decydować użytkownik telefony, a nie narzuca z góry producent jakieś bezsensowne ograniczenia Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 Nezumi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ale jakie ograniczenia? Chcesz mieć duże zdjęcia, to zostajesz na MIUI7, nie zależy Ci na tym, wybierasz MIUI8... Google w Andkach też coś zmienia i ma gdzieś opinię użytkownika, to jest w końcu ich system. Korpo nigdy nie robią nic dla nas, zawsze robią wszystko dla siebie.
Pytanie
Roberttt
Witam
Po instalacji 8, jak dzwonię do kogoś to mam malutkie zdjęcie po środku, jak ta sam osoba do mnie to duże zdjęcia. Jak to zmienić by zawsze było duże?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi