mrosi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Czy któryś z właścicieli Mi Note mógłby coś dla mnie sprawdzić? Ustawienie dźwięku wybierania numeru na "Pianino". Czyścimy ostatnio otwarte aplikacje (zakładam, że dialer nie ma kłódki), szybko wchodzimy do dialera i wybieramy dowolne cyfry. Jest ton czy pianino?
MD13 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) 9 godzin temu, mrosi napisał: Czy któryś z właścicieli Mi Note mógłby coś dla mnie sprawdzić? Ustawienie dźwięku wybierania numeru na "Pianino". Czyścimy ostatnio otwarte aplikacje (zakładam, że dialer nie ma kłódki), szybko wchodzimy do dialera i wybieramy dowolne cyfry. Jest ton czy pianino? Zrobiłem tak jak chciałeś. Jest pianino. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez MD13 1
mrosi Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 6 godzin temu, MD13 napisał: Zrobiłem tak jak chciałeś. Jest pianino. Dzięki. Miałeś Mi Note od Androida 4.4? Jeśli tak, to jak z baterią na poszczególnych wersjach Andka/MIUI?
MD13 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Miałem na początku 5.12.4 na andku 4.4 potem chyba już miui 8 6.7.30 ( już nie pamiętam dokładnie ale z lipca tak z końca) i na andku4.4 chyba najlepiej trzymała na tych pierwszych miui 8 to bateria dużo słabiej, od 6.8.4 jest już trochę lepiej. ( Wyszło mi tak 3,5 dnia z sot 3.5 h z podłączonym mibandem) nie jest źle. Jedynie co mnie w andku 6 brakuje to to że mikey nie działa jak powinien. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka 1
Blacha Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Po aktualizacji do 6.8.18 mam problem z automatyczną jasnością. Siedzę w pomieszczeniu i jasność zmienia się sama bez powodu. Również tak macie?
MD13 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 3 godziny temu, Blacha napisał: Po aktualizacji do 6.8.18 mam problem z automatyczną jasnością. Siedzę w pomieszczeniu i jasność zmienia się sama bez powodu. Również tak macie? Jaki fon?? Mi note czy Mi note pro ??
Sampanadam Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mam ten sam problem, również po ostatniej aktualizacji na MiNote
MD13 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja na 6.8.18 nie mam takiego problemu. Może to kwestia kalibracji czujnika ? A na wcześniejszych wersjach miui8 to automatyczna jasność chodziła według mnie gorzej. Tak z 4 aktu wcześniej zrobiło się lepiej.
bellodc Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czy u Was na 6.8.11 na mi note pro też tak bateria leci szybko? A jak na nowszych wydaniach? Wysłał Mi Note Pro
mrosi Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Cóż... Telefon dotarł z IB z ROMem global stable. Niestety. Nie chcę się bawić w powrót do Androida 4.4. Nie mam nawet żadnego ROMu fastboot żeby to zrobić. Na MIUI 6.9.8. energia jest praktycznie pożerana. Próbowałem zainstalować polecaną wersję MIUI 6.8.18 i okazuje się, że tam jest z kolei (przynajmniej u mnie) jakiś bug z przywracaniem kopii sms, połączeń, etc., z chmury (próbowałem flashować i instalować MIUI dwukrotnie). Generalnie jedyny plus MIUI 8 jak widzę, to dźwięki bez efektów przepięć i moje ulubione, prawidłowo działające pianino w dialerze.
Rekomendowane odpowiedzi