Taryf Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam serdecznie Mam krótkie pytanie. Potrzebuję usunąć kilka skrótów do aplikacji z pulpitu, ale BEZ usuwania samych aplikacji. W poprzednim telefonie miałem zawsze dwie opcje Skasuj lub Odinstaluj. Tutaj widzę tylko tą drugą. Z góry dzięki za pomoc.
0 St-Bziku Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 W miui nie ma docka (chyba tak to się nazywało), więc nie da się skasować tylko skrótu z pulpitu. Masz dwa rozwiązania: stwórz sobie folder i tam powrzucaj te aplikacje zainstalować luncher który ma docka.
0 Taryf Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 rozumiem, dzięki za szybką odpowiedź
0 ZduneX25 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Taryf
Witam serdecznie
Mam krótkie pytanie. Potrzebuję usunąć kilka skrótów do aplikacji z pulpitu, ale BEZ usuwania samych aplikacji.
W poprzednim telefonie miałem zawsze dwie opcje Skasuj lub Odinstaluj. Tutaj widzę tylko tą drugą.
Z góry dzięki za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi