daniel.swider79 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Witam, Zakupilem wczoraj kamerke Action Camera 2, wodoszczelna obudowe i zestaw akcesoriow. Przyjda 3 odrebne przesylki i to w roznym czasie, ale trudno:) Kamerka ze swoimi parametrami wydaje sie na chwile obecna bezkonkurencyjna jakosciowo i cenowo. Zobaczymy jak bedzie w praktyce i ciekawe jak wypadnie w porownaniu do poprzedniej wersji. Ktos moze tez zamawial ten sprzet? Napiszcie gdzie i za ile. Moze juz ktos ma i uzywa tej kamerki? Chetnie wymienie sie opiniami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drobnoustrój Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 (edited) Jutro lub pojutrze pojawi się recenzja na kanale LinusTechTips. Bardzo pozytywna recenzja: jakość nagrań praktycznie nie ustępuje tej w GoPro Hero 4, mikrofon jest bardzo dobry, oprogramowanie działa płynnie, bateria trzyma o połowę dłużej niż w Hero 4, a mocowanie tej wodoszczelnej obudowy jest kompatybilne z GoPro. Edited June 15, 2016 by Drobnoustrój Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 18, 2016 Author Share Posted June 18, 2016 Pytanie do Acida: Czy kamerka bedzie miala wsparcie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Troche dalem ciala, bo kamerke zamowilem na honorbuy w bardzo atrakcyjnej cenie. Niestety nie zwrocilem uwagi, ze drobnym druczkiem napisane bylo, ze kamerka posiada jezyk chinski... Na szczescie odkrecilem sprawe i oddali mi po tygodniu kase. Teraz zamowilem wlasciwa na geekbuying. Nie mam jeszcze informacji o wysylce, ale za to przyszly juz akcesoria. Cala walizka, mega zestaw! Wkrotce dojdzie wodoszczelna obudowa i w koncu sama kamerka. Spodziewam sie kompletu na poczatku lipca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondzo83 Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Kolego swider79, możesz podesłać linki do akcesoriów tej kamerki? Sam chce kupić i jestem w trakcie wybierania. Ja chce kupić w xon24 mają bardzo dobrą cenę ale nie ma dodatków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Ja kupilem ten zestaw. "Full wypas":) 37 minut temu, bondzo83 napisał: Kolego swider79, możesz podesłać linki do akcesoriów tej kamerki? Sam chce kupić i jestem w trakcie wybierania. Ja chce kupić w xon24 mają bardzo dobrą cenę ale nie ma dodatków. Ta cena troche dziwi. Ja poczatkowo za tyle zamowilem na Honorbuy. Okazalo sie ze jest jeden kruczek - jezyk chinski zamiast angielskiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santos_Ramirez Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Dnia 7.07.2016 o 21:42, bondzo83 napisał: Kolego swider79, możesz podesłać linki do akcesoriów tej kamerki? Sam chce kupić i jestem w trakcie wybierania. Ja chce kupić w xon24 mają bardzo dobrą cenę ale nie ma dodatków. Powodzenia Ci życzę z zakupami u niego. Mnie oszukał, fałszywie oskarżał, a na koniec bez żadnego dowodu czy pisma producenta tylko z chęci zemsty za to że opisałem jakim jest frajerem, stwierdził że sam uszkodziłem kamerę i jeśli nie zamówię kuriera to ją zutylizuje. Chcesz się bawić w zakupy u takiego człowieka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Ja kupilem ostatecznie na geekbuying. Dzisiaj przyszla, bo awizo mam w skrzynce. 21€ do zaplaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondzo83 Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 To tanio bardzo. Ja zdecydowałem się również na geekbuying, zestaw geekbuying za 1080zł. Chyba ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 (edited) Te 21 Euro to VAT do zapłaty przy odbiorze. W dobrej cenie ten Twój zestaw. Ja dokupilem obudowę wodoszczelna na banggood za 21$ i walizkę akcesoriow za 36$ na Ali. Sama kamerką wyszła mi po 249$. Edited July 11, 2016 by daniel.swider79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Jest za***iscie. Dzisiaj dotarla do mnie kamerka. Po 20 min zabawy wylaczyla sie i nie mozna jej wlaczyc. Bylo jeszcze jakies 30% baterii, wiec zakladam ze problem lezy gdzie indziej. Kamerka na kablu USB sie laduje i jest podglad na karte SD ale nie mozna jej wlaczyc. I niech mi ktos powie ze 13 nie jest pechowy... Poczekam do jutra to moze sie aku naladuje do pelna i sie uruchomi. Kupilem na geekbuying i jeszcze nie patrzylem jak jest z reklamacjami. Totalna lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondzo83 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Hej, i jak kamerka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Kamerka udupiona. Brak reakcji na wlacznik. Swieci sie tylko czerwona dioda podczas ladowania i nic wiecej nie da sie zrobic. Pisalem maila do serwisu geekbuying. Niestety nikt nie raczyl odpisac. Napisalem ponownie. Jezeli nie bedzie odzewu, zglosze to do paypala. Lipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondzo83 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 (edited) I jak? udało się coś ruszyć z kamerką ? Zastanawiam się czy tak akurat trafiło czy lipa z tym serwisem. Edited July 17, 2016 by bondzo83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondzo83 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 udało Ci się coś zrobić z kamerką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel.swider79 Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 No więc sprawa wygląda tak: dogadałem się, że kupię nowa kamerkę a ta zepsuta odeśle. Kiedy ją otrzymają, zwrócą mi kasę. W sobotę ja odeslałem i tego samego dnia kupiłem nową, tym razem w zestawie z dwiema bateriami, ładowarka, obudowa wodoszczelna i uchwytem na deskorolkę(?). Koszt +7$, wiec... Obudowę i tak zakupilem osobno, więc ta druga pogonie na ebayu. Aha, z racji tego że zamawiam do Niemiec i płace VAT przy odbiorze, prosiłem ich o jakiś gift do przesyłki, bo kasy za podatek mi nie zwrócą. Odpisali , że coś dadza. Zobaczymy co wyślą. Teraz pozostaje czekać na rozwój wydarzeń:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts