Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z moim mi5 Pro otóż działa mi z opóźnieniem przycisk sterujący po lewej stronie czytnika lini papilarnych. Wiecie moze z czym to jest zwiazane?

Opublikowano

Na 7,2 stable działa w 20% i na CYjano 13 nie działa wcale. 

15 minut temu, Acid napisał:

MIUI najnowszy? Najlepiej v8 po odblokowaniu.

Z MI 5

Czyli uważasz, że V8 to naprawi?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bohyn napisał:

Jak udało Ci się stwierdzić iż to wada fabryczna?

Sugerując się informacjami z internetu( wiele użytkowników zza granicy ma ten problem i piszą, że to musi być wada fabryczna) no i wgrałem chyba wszystkie możliwe romy do tego telefonu i nic nie pomogło. Przycisk jakoś działa na miui ( w 10-20 %) ale wcale nie działa znowu na Cyjano 13.
wiem ekspert ze mnie żaden no ale jaki mi5 jeszcze tak miał na tym forum?

Edytowane przez Slashu
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 13.06.2016 o 20:57, Slashu napisał:

Sugerując się informacjami z internetu( wiele użytkowników zza granicy ma ten problem i piszą, że to musi być wada fabryczna) no i wgrałem chyba wszystkie możliwe romy do tego telefonu i nic nie pomogło. Przycisk jakoś działa na miui ( w 10-20 %) ale wcale nie działa znowu na Cyjano 13.
wiem ekspert ze mnie żaden no ale jaki mi5 jeszcze tak miał na tym forum?

A możesz podesłać jakieś linki? Mam coś takiego że telefon słabo reaguje gdy ma etui na plecy, kiedy leży na stole - przyciski wcale nie reagują. Natomiast kiedy jest połączony przez USB działa idealnie i zawsze.

Czy ten opis pasuje do tego co znalazłeś za granicą?

Opublikowano
Dnia 9.10.2016 o 22:11, vinyl_13 napisał:

A możesz podesłać jakieś linki? Mam coś takiego że telefon słabo reaguje gdy ma etui na plecy, kiedy leży na stole - przyciski wcale nie reagują. Natomiast kiedy jest połączony przez USB działa idealnie i zawsze.

Czy ten opis pasuje do tego co znalazłeś za granicą?

http://en.miui.com/thread-262386-1-1.html

jeden z tematów który miałem na myśli. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...