swt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, jestem nowym świeżym użytkownikiem telefonu Redmi Note 2. Posiadam na nim najnowsze oprogramowanie , i mam do was pytanie. Mianowicie chodzi mi o to że używam kartę starter z kiosku i fabrycznie nie jest na niej założony kod PIN , i bardzo chciałbym zablokować kartę sim kodem PIN aby przy uruchomieniu telefonu wołało PIN lecz za nic na świecie nie mogę znaleźć ostawień karty SIM w telefonie. Bardzo bym prosił o pomoc i wskazanie gdzie mogę te ustawienia odszukać , dopiero poznaje nakładkę MIUI7 czekam na odpowiedz pozdrawiam.
cukru Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ustawienia - urządzenie - prywatność - blokada karty sim. 1
swt Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki aż głupio że się do tego nie dokopałem ;p ,jeszcze raz dziękuję za pomoc można zamknąć temat pozdrawiam.
ZduneX25 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi