Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam na oku Xiaomi Mi5 i raczej go kupię, lecz mógłby ktoś przybliżyć mi jak wygląda dowóz tego telefonu? Czy jest wgrana polska wersja, jak wygląda gwarancja (mieszkam na Śląsku) i czy jest podatny na stłuczenia  (w sensie czy jest delikatny). Dokupywac do niego jakieś dodatki np szkło hartowane lub też jakaś szklana obudowę bo nie chce go oszpecac :)

Pozdrawiam

Posted

Szkło raczej warto mieć niż go nie mieć. Osobiście zamówiłem Mocollo, dowóz jest możliwy DHL'em od 3 do 5 dni. Zależy skąd kupisz, niektóry mieli fakerom z jezykiem poslkim, oryginalnie póki nie ma globala( ponoć 17 czerwiec) to masz jedynie język angielski i chiński, aby wgrać miuipolske gdzie jest język polski musisz mieć odblokowany bootloader. 

Posted
1 minutę temu, Bobson napisał:

Szkło raczej warto mieć niż go nie mieć. Osobiście zamówiłem Mocollo, dowóz jest możliwy DHL'em od 3 do 5 dni. Zależy skąd kupisz, niektóry mieli fakerom z jezykiem poslkim, oryginalnie póki nie ma globala( ponoć 17 czerwiec) to masz jedynie język angielski i chiński, aby wgrać miuipolske gdzie jest język polski musisz mieć odblokowany bootloader. 

Chcę kupić z ibuygou i najlepiej po 17 czerwca?

Posted

Najlepiej kupić teraz, szybciej dostaniesz, możesz nawet wysłać prośbę o odblokowanie czas oczekiwania to był chyba 10 dni,  a później najwyżej zaktualizujesz. Ten system od nich również jest do używania tylko sklepu play nie ma, ale można go zainstalować ręcznie. 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...