roodmiler Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Witam, mam na oku Xiaomi Mi5 i raczej go kupię, lecz mógłby ktoś przybliżyć mi jak wygląda dowóz tego telefonu? Czy jest wgrana polska wersja, jak wygląda gwarancja (mieszkam na Śląsku) i czy jest podatny na stłuczenia (w sensie czy jest delikatny). Dokupywac do niego jakieś dodatki np szkło hartowane lub też jakaś szklana obudowę bo nie chce go oszpecac Pozdrawiam
Bobson Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Szkło raczej warto mieć niż go nie mieć. Osobiście zamówiłem Mocollo, dowóz jest możliwy DHL'em od 3 do 5 dni. Zależy skąd kupisz, niektóry mieli fakerom z jezykiem poslkim, oryginalnie póki nie ma globala( ponoć 17 czerwiec) to masz jedynie język angielski i chiński, aby wgrać miuipolske gdzie jest język polski musisz mieć odblokowany bootloader.
roodmiler Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 1 minutę temu, Bobson napisał: Szkło raczej warto mieć niż go nie mieć. Osobiście zamówiłem Mocollo, dowóz jest możliwy DHL'em od 3 do 5 dni. Zależy skąd kupisz, niektóry mieli fakerom z jezykiem poslkim, oryginalnie póki nie ma globala( ponoć 17 czerwiec) to masz jedynie język angielski i chiński, aby wgrać miuipolske gdzie jest język polski musisz mieć odblokowany bootloader. Chcę kupić z ibuygou i najlepiej po 17 czerwca?
Bobson Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Najlepiej kupić teraz, szybciej dostaniesz, możesz nawet wysłać prośbę o odblokowanie czas oczekiwania to był chyba 10 dni, a później najwyżej zaktualizujesz. Ten system od nich również jest do używania tylko sklepu play nie ma, ale można go zainstalować ręcznie.
roodmiler Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 No to nawet jak kupie z ich systemem to jak zainstaluje androida?
tpawel Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 "Ich"system to też Android. Poradniki masz na głównej w dziale instalacji miui
Recommended Posts