ExtMic Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Cześć! Właśnie planuje kupić Xiaomi Redmi Note 3 w wersji z 3 GB RAM i mam z tego powodu kilka pytań: 1. Czy warto kupować w zagranicznych sklepach, czy lepiej w polskim? Słyszałem dużo złego o sklepach w Polsce, a z zagranicy albo nie będzie gwarancji 2 lat, albo trzeba odsyłać do innego kraju. Patrzyłem na xiaomiforsale z zagranicznych i xiaomi.com.pl w polskich (dużo złych opinii ma). Może ktoś polecić któryś z tych sklepów lub zaproponować jakieś inne? Takim moim "must have" jest to, że nigdy nie był otwierany 2. Czy zainstalowanie MIUI Polska jest równoznaczne z utratą gwarancji? 3. Jak powinna wyglądać gwarancja? (ile czasu, czy najczęściej gwarancje wykonuje się za granicą, jeżeli tak to jak to wszystko idzie?) Pozdrawiam
Nezumi Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 1. Zależy od tego, czy chcesz się bawić z VAT, czy nie... 2.Nie. 3. Albo naprawa w serwisach z którymi sklepy mają umowy, albo w chinach u Xiaomi. Zależnie od sklepu...
ExtMic Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Dnia 9.06.2016 o 18:41, Nezumi napisał: 1. Zależy od tego, czy chcesz się bawić z VAT, czy nie... 2.Nie. 3. Albo naprawa w serwisach z którymi sklepy mają umowy, albo w chinach u Xiaomi. Zależnie od sklepu... Nie chce mi się bawić w żaden VAT Polecisz może jakiś sklep? Z jakiego kupowałeś swoje sprzęty?
MD13 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Z polecanych technos, accessories4you oraz xiaomiforsale. Wysłane z mojego KM EAGLE 1065G przy użyciu Tapatalka
Nezumi Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 15 minut temu, ExtMic napisał: Nie chce mi się bawić w żaden VAT Polecisz może jakiś sklep? Z jakiego kupowałeś swoje sprzęty? Xiaomiforsale i Technos. Tylko w tych 2 kupuje.
Recommended Posts