Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nowy redmi note 2 32GB. Nie mogę zainstalować miui z miuipolska.pl. Próbowałem już wszystkich opcji dostępnych na forum. mam blokadę recovery i też sposoby flash nie działają mimo, że telefon mi wykrywa. Czy jest dostępna wersja flash żeby możnabyło zflashować system tak jak redmi 3? Bardzo proszę o pomoc.

Oryginalne wersje ze strony xiaomi można wgrywać stare na nowe bez problemu ale i tak blokady zostają.

Opublikowano

Próbowałem, nie mogę wgrać twrp

Nie jestem w stanie zflashowac recovery bo też mi wywala. Bez tego nie da się wgrać twrp i klapa

Może jest ktoś w Trójmieście co by mi pomógł?

Mam starszy model Redmi note 2 i nie było problemu. Ten jest z wczoraj i załamka 

Opublikowano

Próbowałem robić też i nie chciało mi wczytać pliku, twrp (*.img) mimo że telefon komputer widział w innych komendach. Nie mam już pomysłu. Spróbuję jeszcze na xp. Bo narazie na win10 robiłem.

Opublikowano
33 minuty temu, szaki23 napisał:

Próbowałem robić też i nie chciało mi wczytać pliku, twrp (*.img) mimo że telefon komputer widział w innych komendach. Nie mam już pomysłu. Spróbuję jeszcze na xp. Bo narazie na win10 robiłem.

zrób tak jak Acid pisał przez apk flashify

Opublikowano

Udało się. Wiele plików twrp nie działało. A linki z forum są już nie aktualne. Ale znalazłem jeden działający i się udało. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...