Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw o co chodzi z zakładką ''Discover'' w aplikacji muzycznej. Jest to serwis muzyczny w którym możemy słuchać muzyki? Są tam ''normalne'' piosenki czy tylko te chińskie?

Opublikowano (edytowane)

Podejrzewam że tylko chińskie to zupełnie jak w aplikacji do sterownia TV. Masz tam propozycję filmów czy kanałów na których będzie coś ważnego i ciekawego.

Jak wszedłem u siebie w Discover to jest tam podział na ulubione, artystów i coś jeszcze. Po wejściu w artystów jest wybór według płci wykonawcy i zespołu. Lista jaka się otwiera już na początku dumnie krzyczy że Japan/Korea.

Edytowane przez Vergiliusz
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odkopię trochę temat, ponieważ mam zbliżone pytanie. Może mi ktoś napisać dlaczego w romie xiaomi.eu (a wcześniej też MIUIPolska) usunięta została możliwość pobierania piosenek, tekstów i okładek z chińskiego Baidu? Wiem, że tej możliwości nie ma już od wielu miesięcy, ale jakoś umknęła mi informacja dlaczego tak się stało, a było to bardzo przydatne, przynajmniej dla mnie.

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dość łatwo włączyć kontent online ponownie. Wystarczy poszperać w sieci by znaleźć rozwiązanie ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...