tobexor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Otóż jestem użytkownikiem słuchawek sony mdr-ex15 kóre kupiłem kilka lat temu za 80zł w mediaexpert i jestem z nich bardzo zadowolony. Moim poprzednim telefonem był galaxy j1 2015 i grały na nim super ale po przesiadce na note 2 prime moge słuchać na 80% głośniości gdyż harczą ale jest jeszcze jeden problem słychać tak jakby echo w tym telefonie niezaleznie od ustawień czy to normalne dla tego telefonu ? Kuzynka poleciła mi słuchawki Mi Piston które niszczą stosunek cena/jakość i najbardziej spodobały mi się Piston V2 http://allegro.pl/xiaomi-piston-v2-sluchawki-dokanalowe-i5669059765.html czy może Piston V3 które mniej mi sie podobają ale można je kupić na allegro za 50zł i skąd ta różnica cenowa ? Myślicie że warto kupić je z tej aukcji? Sony są już wysłużone i zasłużyły na emeryturę. ps. przepraszam za zły dział da się jakoś przenieść ? Edytowane 6 Czerwca 2016 przez tobexor
Nezumi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Polecam Xiaomi Iron Hybrid . v3 ma wadę fabryczną, po ~roku przestaje działać 1 słuchawka, a v2 są już... no stare, lepiej zainwestować w Ironki . Uważaj na allegro, 90% Pistonów tam, to podróbki.
marcin19883 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Polecam Xiaomi Iron Hybrid . v3 ma wadę fabryczną, po ~roku przestaje działać 1 słuchawka, a v2 są już... no stare, lepiej zainwestować w Ironki . Uważaj na allegro, 90% Pistonów tam, to podróbki. Mi pistony v3 nie padły. Mam ponad rok, dużo słucham i szarpnie mi sie czasem kabel. Mam też irony hybrid od kilku tygodniu
Nezumi Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 11 minut temu, marcin19883 napisał: Mi pistony v3 nie padły. Mam ponad rok, dużo słucham i szarpnie mi sie czasem kabel. Mam też irony hybrid od kilku tygodniu To się ciesz, mi osobiście pały, na forum jest więcej osób z takim problemem. Taki ich urok, jednym padłu po pół roku, innym po roku, tobie mogą za 2lata. Kwestia czasu.
Rekomendowane odpowiedzi