Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż jestem użytkownikiem słuchawek sony mdr-ex15 kóre kupiłem kilka lat temu za 80zł w mediaexpert i jestem z nich bardzo zadowolony.

Moim poprzednim telefonem był galaxy j1 2015 i grały na nim super ale po przesiadce na note 2 prime  moge słuchać na 80% głośniości gdyż harczą ale jest jeszcze jeden problem słychać tak jakby echo w tym telefonie niezaleznie od ustawień czy to normalne dla tego telefonu ? 

Kuzynka poleciła mi słuchawki Mi Piston które niszczą stosunek cena/jakość i najbardziej spodobały mi się Piston V2  http://allegro.pl/xiaomi-piston-v2-sluchawki-dokanalowe-i5669059765.html czy może Piston V3 które mniej mi sie podobają ale można je kupić na allegro za 50zł i skąd ta różnica cenowa ? Myślicie że warto kupić je z tej aukcji? Sony są już wysłużone i zasłużyły na emeryturę.

ps. przepraszam za zły dział da się jakoś przenieść ? 

Edytowane przez tobexor
Opublikowano

Polecam Xiaomi Iron Hybrid :). v3 ma wadę fabryczną, po ~roku przestaje działać 1 słuchawka, a v2 są już... no stare, lepiej zainwestować w Ironki :). Uważaj na allegro, 90% Pistonów tam, to podróbki.

Opublikowano
Polecam Xiaomi Iron Hybrid . v3 ma wadę fabryczną, po ~roku przestaje działać 1 słuchawka, a v2 są już... no stare, lepiej zainwestować w Ironki . Uważaj na allegro, 90% Pistonów tam, to podróbki.

Mi pistony v3 nie padły. Mam ponad rok, dużo słucham i szarpnie mi sie czasem kabel. Mam też irony hybrid od kilku tygodniu

Opublikowano
11 minut temu, marcin19883 napisał:

Mi pistony v3 nie padły. Mam ponad rok, dużo słucham i szarpnie mi sie czasem kabel. Mam też irony hybrid od kilku tygodniu

To się ciesz, mi osobiście pały, na forum jest więcej osób z takim problemem. Taki ich urok, jednym padłu po pół roku, innym po roku, tobie mogą za 2lata. Kwestia czasu. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...