Eurodos Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam Kupiłem telefon jakieś dwa tygodnie temu z allegro z wgraną wersją MIUI 7.1.3.0. Ostatnio zauważyłem, że nie słyszę dźwięku, ani nawet wibracji podczas, gdy ktoś do mnie dzwoni. Dodam, że w ustawieniach mam zaznaczoną maksymalną głośność oraz wibracje. Czy jest to wina urządzenia, softu, czy może moja nieznajomość obsługi telefonu?
ZduneX25 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Może godziny ciszy aktywne? Taki księżyc.
diodalodz Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Mam ten sam problem. Podmieniłem ROM na wersję dla zablokowanego bootloadera, różnica jest taka, że po nocy przestaje dzwonić, ale chociaż jest wibracja. Złożyłem "wniosek" o odblokowanie i zobaczymy jak będzie po wymianie pełnego softu. Jedno co pewne to, że po wymianie ROMU poprawnie chodzą usługi google. Edytowane 25 Lipca 2016 przez diodalodz
diodalodz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zdaje się, że rozwiązałem ten problem. U mnie ten temat robiła aplikacja Shouter. Po jej odinstalowaniu problem znikł.
Rekomendowane odpowiedzi