painball Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Koledzy ratujcie;) Już płacić miałem w IBG za zamówienie i doczytałem na kilku forach i recenzjach, że głośnik rozmów jak i ten od dzwonka są dość ciche i ciężko Je usłyszeć na zewnątrz, w warunkach większego hałasu. Jak wrażenia użytkowników na temat?;)
Pawel978 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dla mnie czasami jest zbyt głośny, może to kwestia słuchu (który u mnie jest dobry), mam na myśli rozmowę telefoniczną, nie testowałem na lotnisku przy starcie samolotu w wielkim hałasie też niechyba. Dzwonek nie wiem jak w wielkim hałasie ale dla mnie w normalnym użytkowaniu jest ok, nie mam nawet na full ustawionego ale na ogół gdy jest hałas to nie używam telefonu więc dla mnie nic złego nie ma.
painball Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dzięki Super jakby ktoś mógł porównać do S3/Note2/Note4/LG G2/Moto G3rd/IP6s
bolec666 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja mam mi banda 1s to nawet nie muszę nasłuchiwać dzwonka. A głośność jest wystarczająca. Wcześniej miałem lg g2 mini i głośność jest porównywalna. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
painball Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 20 godzin temu, painball napisał: Dzięki Super jakby ktoś mógł porównać do S3/Note2/Note4/LG G2/Moto G3rd/IP6s
Rekomendowane odpowiedzi